HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (286/1125) > >>

zozi56:

--- Idézetet írta: neosaman - 2011. Január 29., 09:11:19 ---Nem tudom megfelelő topic-e a hozzászólásomnak, de 5 percnyi nézelődés után ezt találtam a legalkalmasabb (nézzétek el a lustaságomat :))
--- Idézet vége ---
Inkább átraktam ide, ez a téma tölti be nálunk a "minden más" szerepét.

--- Idézet ---Tudom, nem sokat ér, de ettől függetlenül szeretném megköszönni, hogy immár sok-sok éve van hova visszatérnem, ha egy jó képregényt szeretnék olvasni. :) Alapvetően mindig jó olyan emberekkel találkozni - még ha virtuálisan is -, akik másokért tesznek, mindenféle viszonzás elvárása nélkül. Megbecsülendő. Saját részemről, csak azt sajnálom, hogy nem hasonló mentalitású emberek vannak felelős döntési helyzetben. További jó munkásságot, és remélem sokáig örömötöket fogjátok lelni benne. :)

--- Idézet vége ---
Köszönjük szépen!

neosaman:
Nem tudom megfelelő topic-e a hozzászólásomnak, de 5 percnyi nézelődés után ezt találtam a legalkalmasabb (nézzétek el a lustaságomat :))

Tudom, nem sokat ér, de ettől függetlenül szeretném megköszönni, hogy immár sok-sok éve van hova visszatérnem, ha egy jó képregényt szeretnék olvasni. :) Alapvetően mindig jó olyan emberekkel találkozni - még ha virtuálisan is -, akik másokért tesznek, mindenféle viszonzás elvárása nélkül. Megbecsülendő. Saját részemről, csak azt sajnálom, hogy nem hasonló mentalitású emberek vannak felelős döntési helyzetben. További jó munkásságot, és remélem sokáig örömötöket fogjátok lelni benne. :)

-Rudi-

Nitro:

--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2011. Január 26., 10:01:48 ---Például ez, mikor konkrét eredmények helyett ilyeneket kapok, másik keresőket, amire rákattintva nincs eredmény. Értelme semmi. És ez az első oldal.

--- Idézet vége ---
Az biztos, hogy idegesítő, de szerencsére nem sokat vesz el az ember életéből pár backspace nyomás.

Galamb:
Azért az jelent valami segítséget szerintem, hogy most már a Google képet is mutat az adott oldalról (mégha elég kicsit is)

talgaby:
Ezeknek van magas értéke a google-ben, mert sokan használják a torrentkeresőket. Sajna ezt nem nagyon lehet megkerülni, idővel megtanulod, mik azok az oldalak, amiket eleve elkerülsz a találati listán. A fulldlls tipikusan ilyen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése