HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Wearwolfff:
Nekem is ugyanezt csinálja az alaplapom. Van hogy napokig semmi, aztán meg naponta háromszor. Onnét tudom, hogy a hardwer hibás, mert ezenfelül érdekes dolgokat produkál. Pölö
1. Van, hogy nem kék halál, csak úgy megfagy. De ilyenkor, meg a kék halálkor sem segít az egyszerű reset. Le kell kapcsolni teljesen hátul a tápnál. Ha ezt elfelejtem, akkor újraindításnál a meghajtók felismerése előtt megkukul.
2. Amikor nincs teljesen kikapcsolva, értsd nincs lekapcsolva a táp vagy a hosszabbító, akkor tök váratlan időpontokban magától bekapcsol. Az első furi volt. Lehibernáltam, monitor ki, redőnyt le, be az ágyba, lámpát le, ahogy a fejem a párnára tettem, ő szépen bekapcsolt.
3. A linux már telepítés közben is kifagy. Ha mégis feltelepül, akkor amint ráklikkelek egy programra, sorban szépen minden összeomlik. Majd megáll az órais és nem csinál semmit.
Már gyűjtök egy új dualcore lapra ddr2 rammal.
talgaby:
Vagy, ha DDR3-as ASUS alaplapod van, ott ismert és sajna gyakori hiba, hogy összeveszik a memóriával teljesen random időközönként, és ezzel amúgy tönkre is teszi a memóriamodulokat (és ugye ez egy jó alaplapmárka). Arra meg nincs megoldás, csak a szerviz és venni új memóriát, vagy ha garanciás, becseréltetni.
Ha meg nem ASUS és/vagy DDR3, akkor valószínűleg tényleg egy driver.
zozi56:
Ezt sok dolog okozhatja, lehet hardverhiba, hibás driver, akár malware is... De tudtommal tipikusan a második szokott lenni.
Predash:
Nagyon fontos.
Ha bármit, valamit is tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban, vagy megkérdezni valakit, akkor hatalmas segítség lenne. Időnként (van hogy napi 3szor, van hogy egy hét alatt egyszer sem) kapok egy kékhalált, teljesen függetlenül attól, hogy mit csinálok. van hogy játszok, de van hogy kikapcsolt monitornál megy a töltés, vagy zenét hallgatok, mindegy. Én a gugliban semmi értelmeset nem találtam erre. Elküldöm a kékhalál fotóját, meg a windows hiba bejegyzését is, hátha ez segít valamit. A windows problémamegoldó varázsló persze semmit nem talált. Előre is köszi mindenkitől.
http://halozsak.hu/_belso/predash/irql.jpg
Ez meg amit a windows mond újraindulás után:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: 0000000005229C68
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000001
BCP4: FFFFF88006AD1FAD
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segíto fájlok:
C:\Windows\Minidump\031411-19000-01.dmp
C:\Users\predash\AppData\Local\Temp\WER-39764-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érheto el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Nitro:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Március 07., 10:39:42 ---Amikor kész lesz az Onslaught összes tie-injének honosítása.
--- Idézet vége ---
Akkor jobb lesz, ha csipkeditek magatokat, mert az én részem kész van. :D
Ha azt mondod, hogy "Igenám, és a többi?", akkor kérem azok listáját, amik nincsenek még meg. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése