HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Genzo:
--- Idézetet írta: Predash - 2011. Június 21., 22:29:42 ---Mondjuk ő meg velem soha a büdös életbe nem fogja megkedveltetni a kispált. :hehe:
--- Idézet vége ---
Azt velem se tudná megkedveltetni senki. :badteeth:
Predash:
Az én párom ismer elég sok karaktert -mondjuk sokat csak névről, de már azt is, hogy melyik kiadónál van-. Ha jobban belegondolok, a gonoszokat annyira nem ismeri. :D Egyébként sokat segített ezen a Lego Batman, amit kooperatív módban vittünk végig PS2-n, és közben kérdezgette, hogy ki kicsoda. A Vasembereket szereti, mint mondtam, Batmant egyszerűen csak nem bírja, a Pókember érzését egy kicsit lerombolta tobi megvájör sajnos... mondjuk nekem is. :D Most azon vagyok hogy rávegyem, olvassa el a Prédikátort. Haladunk, bár szééép lassan. :D
Mondjuk ő meg velem soha a büdös életbe nem fogja megkedveltetni a kispált. :hehe:
Aldarion:
Ilyen szempontból nekem jó dolgom volt az exemmel amíg tartott, mert előttem annyit tudott a képregényekről, hogy papíron adják ki őket, de azután egyszer megnézte velem az X-ment, utána követelte az X2-t, a 3. részt meg ki se várta, amíg beszerzem... Egyébként abszolút hanyatt vágott a tény, hogy élvezte a két Batmant és a Vasembereket is. Jelenleg a Thort akarná megnézni, de azzal kivárja amíg lesz belőle jó minőségű változat...
Farek:
Új barátnő kell és no problem. ;D
Predash:
Mondjuk nálunk a TDK-val csak két baj van. Barátnőm nem szereti Batmant (ismeri a képregényeket valamennyire), Christian Bale-t meg egyenesen utálja. Problem? :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése