HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
KiD:
Elwoodhoz csatlakoznék, nem tudom, milyen játékboltokba jártatok, szerintem jó pár évig tele voltak vele a polcok. Nyaraláskor is mindig mentünk a helyi játékboltokba G.I.Joe figurákat venni, szóval tanúsíthatom, hogy vidéken se volt másként, mint Pesten. Emlékeim szerint az Action Man széria váltotta, haragudtam is rá rendesen... Ráadásul visszagondolva a figurák sem lehettek túl drágák, mert nagyon sokat kaptam a legkülönbözőbb rokonoktól mindig, pedig senki nem volt jómódú a környezetemben. A G.I.Joe járművek, főleg a nagyobbak viszont már más lapra tartoztak, azokkal nem nagyon kísérletezgettünk az áruk miatt.
Az igaz, hogy ahogy vége lett a rajzfilmnek, majd lekerült a polcokról a széria, teljesen el lett felejtve... de mondjuk mi nem?
elwood:
Fura, nekem is az volt az emlékem, hogy a G.I. Joe jobban pörgött. Jó, nekünk volt TF képregény, de mintha a Joe-k olcsóbbak is lettek volna, a választék is nagyobb lett volna belőlük, meg ment a rajzfilm is magyarul - utólag tűnt csak fel, milyen gyatra minőségben.
talgaby:
Hát ez az. Egyszerűen alig volt. A TransFormersszel is ez volt a baj, a valódi figurák vagyonokba kerültek. Ott a képregény miatt lett egy réteg, akiben megmaradt, de a Joe-k helyett általában maradtak az olcsó egyszerű másolatok (egy generikus katonát könnyebb koppintani a kínaiaknak, mint egy átváltozó, mozgó figurát), meg idővel mindent kiszorítottak a Tini Nindzsa Teknőcök.
Sepi:
Szerintem is. Emlékszem, hogy amikor én voltam szintén alsós általánosban, akkor igenis menő dolog volt, ha valakinek volt G.I. Joe figurája. Nagy dolog volt, mert nehezen lehetett hozzájutni. Idehaza nagyon ritka és drága volt, így általában az osztrákoknál vásárolták őket a szülők a gyerekeknek. Én is nagyon szerettem volna, de csak egy Madelman figurát sikerült kisírnom otthon. :( Így inkább én is a szerencsésebb osztálytársaimhoz jártam játszani G.I. Joe-val, vagy maradt a rajzfilm.
Intruder:
Nagy kár, pedig szivesen olvasgattam volna őket. :-\
Fura, hogy ezt mondod talgaby, mert nekem az maradt meg gyerekkoromból, hogy a G.I. Joe játékok nagy cuccnak számítottak. Minden kissrácnak volt legalább egy.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése