HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (247/1125) > >>

Yv_:
sziasztok, én egy új olvasó lennék, 'brand new' tag. :)
gondoltam beköszönök hozzátok, aztán remélhetőleg megfordulok még itt 'egy néhányszor' [a társaságot tekintve :D].

Predash:
Kis off: Egy poszterem (igaz, A4-es méretben) jelen volt a mostani San Diego-i Comic Conon.  :ugral: :ugral: :ugral:
Persze több tucat másik emberével együtt. (A Bioware standon.)

rico74:
A magán gyűjtemény hazánkban azért nem olyan egyértelmű. ;)
Szuperhős cuccban valószínű tényleg Kaine a király. De pld. régi magyarnyelvű képregények terén szerintem pld. Kiss Feri szintén az élmezőnyhöz tartozik. És még vannak páran: Vőge, Krash, Zotya, Prága stb. a db.kepregeny.net oldalán meg is tudod nézni a gyűjteményük.
http://db.kepregeny.net/

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: zoli - 2011. Július 23., 11:23:50 ---És ki az Amerikában akinek a legnagyobb Képregény gyűjteménye van

--- Idézet vége ---

Brett Chilman a neve és több mint 68 ezer képregénye van. Ezzel a Guiness rekordok könyvébe is bekerült. 30 éve gyűjti a képregényeket, és amúgy Ausztrál illetőségű.

--- Idézetet írta: zoli - 2011. Július 23., 11:23:50 ---Üdv. Egy kérdés kinek van Magyarországon a legnagyobb Képregény gyűjteménye, ismerjük-e az illetőt ,hol van róla,leírás .

--- Idézet vége ---

Ha magángyűjteményt nézünk, akkor Harza Tomi.

zoli:
Üdv. Egy kérdés kinek van Magyarországon a legnagyobb Képregény gyüjteménye, ismerjük-e az illetőt ,hol van róla,leírás .És ki az Amerikában akinek a legnagyobb Képregény gyűjteménye van

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése