HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Van olyan 2004-es füzetről készült viszonylag friss DCP-s szkenem, amit 48 órán át számolgatott a gép (4×3,4 GHz) feljavítás címén, és így is elfogadható közelébe került éppen csak. Mióta beírok, rájöttem, hogy csak MinuteMen, és ha nem létezik belőle MM-szken... akkor megszívtam, mint a Vörös Sonjákkal (abból már a hatodik DCP-s szkenelő van a sorozaton, és komolyan, egyre elviselhetetlenebb szkeneket adnak ki belőle; van egy füzet, amit a mai napig nem jöttem rá, hogyan lehetne belőle valami emberi szem számára elviselhető valamit kihozni).
Fairlight:
Volt szerencsém pár DCP Archiveshez...igazából nem is mindég mint szkennerek működnek, hanem mint akik összegyűjtik az anyagot...(mert igazából darabonként is megtalálni)
Na szép az nélluk ami friss 2000 utánni. Amin alapból nem kell egy beírónak sokat dolgozni... :rolleyes:
De nézzétek meg a régebbi alapanyagból készült DCP-s Attlantis Attackot, Evolutionary Wart-t, Armageddon 2000-t pl.... :dry: arra én nem lennék büszke...
talgaby:
Digital? :headscratch: Ilyen nevűt nem ismerek. Digital Comics Preservationt igen, de hát őket mindenki csak DCP-nek hívja.
FZoli:
Hozzáértők véleményét kérném a digital nevű "szkennelő" csapat munkáiról. Laikusként én azt látom, hogy nagyon szépek (bár a Voltron 1. számán a duplaoldalak nem lettek valami jók, hála a kiadónakÖ, de méretben jóval kisebbek a Minutemen-féle tényleges szkenneknél.
Galamb:
Én úgy látom, valamitől meg is ijedt a zöldike. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése