HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (232/1125) > >>

talgaby:
Lehet, hogy az teljesen külön van, más adatbázis, stb. :nemtudom:

zozi56:
Ha a newgent felnyomták, és tisztában vannak vele, hogy biztonsági kockázatot jelent belépni az oldalukra, akkor miért ajánlják a fórumukat?

talgaby:
A tiff réteges formátum.

zozi56:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. December 10., 22:45:26 ---(Sőt, a 2004 utániaknál már párszor láttam, hogy mintha vektorosan lenne fenn a kép, de az tuti, hogy rétegesen, ahogy a nyomdába küldték eredetileg.)

--- Idézet vége ---
A nyomdákba nem tiff-eket szoktak küldeni? Magyarországon biztosan, azt láttam.

talgaby:
Igen, csakhogy az egyik se fizetős. Pontosabban nem úgy, ahogy a DC-nél most már. A Marvel egy nagy archívumot tart fenn, és a dark Horse is emlékeim szerint inkább visszafelé csinálja. Én most a DC kezdeményezéséről beszélek, ahol nem kifizetsz egy x összeget és annyit garázdálkodsz az archívumban, amennyit akarsz, hanem konkrétan egy darab füzetet veszel teljes áron (nos, ottani teljes áron). Ott azért már furán venné ki magát, ha ugyanazt a minőséget kapnák. :)
A Marvel-féle flashes olvasótól meg hidegrázást kapok. Esküszöm, akkor se tudtak volna egy kezelhetetlenebb rendszert kitalálni, ha kifejezetten az lett volna a céljuk. Itt van a 21 colos HD monitorom, és nem tudom rajta olvasni a füzetet, mert az egész képernyő maximum harmadát hajlandó elfoglalni, az ún. nagyítása meg egyszerűen fogja és raszteresen nagyítja nekem, mint valami youtube-videót... közben meg látszik, hogy valami marha nagy méretben van fenn igazából, csak azt kicsinyítették le. (Sőt, a 2004 utániaknál már párszor láttam, hogy mintha vektorosan lenne fenn a kép, de az tuti, hogy rétegesen, ahogy a nyomdába küldték eredetileg.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése