HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (24/1125) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. December 17., 09:32:16 ---
--- Idézetet írta: rico74 - 2019. December 16., 19:35:51 ---Üdv Mindenkinek! Egy meglehetősen furcsa kéréssel fordulnék hozzátok.

--- Idézet vége ---
Kitöltöttem.
--- Idézet vége ---

Szintén.

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2019. December 14., 17:29:30 ---meg ment a rajzfilm is magyarul - utólag tűnt csak fel, milyen gyatra minőségben.

--- Idézet vége ---
A királyi TV megpróbálta azt, ami amerikában bevett szokás, hogy egy maréknyi színész stábbal leszinkronizálják a sorozatot, de ez nálunk sose működött, viszont azt el kell ismerni, hogy Kobra parancsnok magyarul sokkal királyabb, mint eredeti nyelven. :cool:

Galen:

--- Idézetet írta: rico74 - 2019. December 16., 19:35:51 ---Üdv Mindenkinek! Egy meglehetősen furcsa kéréssel fordulnék hozzátok.

--- Idézet vége ---
Kitöltöttem.

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. December 16., 16:13:04 ---Mármint rajtad kívül?  :brow:

--- Idézet vége ---
Most megfogtál.  :badteeth:

rico74:
Üdv Mindenkinek! Egy meglehetősen furcsa kéréssel fordulnék hozzátok.
A húgom most fogja írni a szakdolgozatát és az elkészítéséhez szüksége lenne egy lehetőleg reprezentatív felmérésre.
Hogy miről is lenne szó: Talán jobb ha idemásolom a beköszönőjét:
Enterostomás betegek laikus szemmel
Tóth Csilla vagyok, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának végzős ápoló szakos hallgatója. Szakdolgozatom elkészítéséhez szeretném az Ön segítségét kérni. Dolgozatom témája az Enterostomás betegek laikus szemmel. (Enterostoma = emésztőrendszeren kialakított mesterséges nyílás.) Kérem, hogy az Ön által helyesnek gondolt válaszokat jelölje be. Egyes kérdéseknél több helyes válasz is van. A kérdőív kitöltése anonim és csak pár percet vesz igénybe. Az adatokat csakis a szakdolgozatom elkészítéséhez használom fel.
Előre is köszönöm mindenki segítségét aki veszi a fáradságot és kitölti.
Ehhez van egy kérdőív amit kérnék hogy minél többen töltsenek ki. Itt lehet elérni:

https://docs.google.com/forms/d/1p7WwVc8NHgcziQz0g6fPbTMayib-7p_KolA6fq0UEy0/edit?chromeless=1#responses

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése