HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (226/1125) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2012. Február 24., 09:56:43 ---A Királyok Koronája trilógia a kedvencem.  :)

--- Idézet vége ---
Ami egyébként 4 részes, és az első három kötet után sokkal, egy másik kiadónál megjelent a 4. is. ;)

Igen, én is imádtam őket, nagyon sokkal játszottam, a mai napig megvan a füzetem, amiben vezettem a karakterlapokat, meg folyamatábraszerűen azt is, hogy melyik fejezetről merre mentem  :)

Ben Reilly:
Ezeket imádom. Ami Mo.-n megjelent azt mindet meg is vettem antikvárban. a Titán kézikönyvet meg egy könyvtárból lopt... kértem el... örökre. A Királyok Koronája trilógia a kedvencem.  :)

Micho:
indexen hír, hogy idén 30 éves a Kaland/Játék/Kockázat könyvsorozat, ami a mai 30-asok meghatározó élménye volt, és sokan itt alapozták meg a fantasy műfaj iránti rajongásukat. amiért érdekes a dolog, hogy van egy hazai csapat, akik a megjelent könyveken kívül , tulajdonképpen honosították a kiadatlan részeket, mint mi itt a képregényeket... ezek a linken legalul szerepelnek, több, mint 20 db van már belőle.

http://zagor.hu/?oldal=konyv

sőt, a fórumukon lehet ezekből a honosításokból még nyomtatott verziót is rendelni, ha jól vettem ki  :-X

Predash:
új Watchmen jön.

http://collider.com/watchmen-prequel-comics-announced/142081/

godach2:
Köszönöm Mindenkinek a segítséget.

Életem a film, a könyv, képregény és a játék. Persze mindehhez szükség van jó sztorira.

Bírom a kritikát, és meg is szoktam fontolni minden ember véleményét.
Az egészben az a legbosszantóbb, hogy megannyi jó ötletem lenne.
Mivel szeretem a képregényeket, abban a kategóriában is, és most írok egy könyvet ami két gyermek útjáról szól, élőhalottak világában egy poszt apokaliptikus környezetben. Menyasszonyom és unokahúgom is támogat rendesen. Nem tudnak felállni a gép elől, holott sosem szerettek olvasni. Tetszik nekik benne a nyolc éves gondolkodásmód, és a tömérdek eseménysorozat ami izgalmas és látványos elemekben egészül ki. Ebben a könyvben nem lesznek fegyverek, mégis mondhatni akció dúsnak.

Mentségemre szóljon viszont, hogy a képregény történetét amit írtam, igaz hogy sok képregénynek és kevés egy regénynek, de valahol kellett találnom egy arany középutat, hogy átérezzétek nagyjából a történetet.
Remélem sikerül majd megindulnom, mert ez lenne az egyik értelme az életemnek.

Ui: Ha valaki szeret olvasni, szívesen elküldöm az eddig kész részeket. kíváncsian várnám a kritikákat, ötleteket és véleményeket.
Az alábbi emailen el tudtok érni: godach2.0@freemail.hu

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése