HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (225/1125) > >>

Asys:
Nekem is nagy kedvenceim voltak ezek a könyvek! Unokatestvérem, meg az egyik volt osztálytársam folyamatosan szállította nekem az új KJK könyveket!  :rolleyes:
Nagyon hangulatos kis regények (vagy inkább játékok?) voltak ezek, sok kellemes, nyári estét okoztak anno!

Amikre határozottan emlékszek és nagyon tetszettek: Bajnokok próbája, A Gyíkkirály szigete, A rémület útvesztője, A varázsló kriptája, A végzet erdeje, Az elátkozott ház, A halállabirintus és a Tolvajok városa!  :nezze:

Aztán hirtelen abbamaradtak és utána kikötöttem a Terminator, Aliens, Predator, AvP-típusú könyveknél!  :)

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: Micho - 2012. Február 24., 09:24:08 ---sőt, a fórumukon lehet ezekből a honosításokból még nyomtatott verziót is rendelni, ha jól vettem ki  :-X

--- Idézet vége ---

Igen, szoktam nézni ezt az oldalt, és vannak ott más érdekességek is: A Tűzhegy varázslója társasjáték, A Titán, Naptár és még sok minden más is. Nagyon örülök, hogy van az az oldal, viszont én kipróbáltam egy párat a munkásságaik közül így gépen keresztül, és ez a módja a könyvek megtekintésének nagyon sokat elvesz az olvasás élményéből. Hiányzik az az érzés, mikor lapozol, esetleg megpróbálod találomra kinyitni a megfelelő fejezetpontnál a könyvet, vagy csak egész egyszerűen nem tudsz úgy elmerülni a könyvben, mert lapozás helyett a görgővel, estleg mással ugrálsz fejezetpontról fejzetpontra :(
A képregényekkel is hasonló a helyzet, de ott számomra sokkal kisebb mértékben. itt a HZs-n viszont nagyon jól lett megcsinálva a képregényolvasó, így alig von le ebből az érzésből bármit  :worship: :worship: :worship:

Ben Reilly:
A Gyíkkirály nekem is nagy kedvenc volt, de a Halál labirintusát is imádtam. Ami nekem nagy csalódás volt az az Országú harcosa volt. Olyan Mad Max-es cuccnak készült, de ez a stílus valahogy nem jött át abban a formában ahogy a fantasy részek igen.

Usagi Yojimbo:
Nekem a legnagyobb élményt az "Elátkozott ház" nyújtotta, de kipróbáltam mást is azon kívül.
A "Gyíkkirály szigete" is a kedvenceim között van, mert az volt az első :D .
Ha már itt tartunk, volt egy másik kiadó is, aki a Harcos képzelet könyveket adta ki, és azok szerintem unalmasak voltak, kivéve a "Fenevad nyomában"-t( persze ebből is csak párat olvastam, és lehet, hogy pont a legrosszabbakat fogtam ki). Megemlíteném itt az Éj-trilógiát, ami egy szeretett íróm regénye alapján készült( Nemes István), de teljesen el lett rontva ez a verzió valamint a "Szellemjárás"-t, ami kb. 15-20 fejezetpont elolvasásával kivihető volt!!!
Nektek melyik a kedvencetek, és melyikben csalódtatok, vagy melyik volt a legrosszabb szerintetek?

Micho:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2012. Február 24., 09:56:43 ---a Titán kézikönyvet meg egy könyvtárból lopt... kértem el... örökre
--- Idézet vége ---

az a könyv az utcánkban is csak egy srácnak volt meg, amolyan szent grálként tekintettünk rá, ha néha lehozta a játszira... nem tudom, lehet tőle is kölcsönkérte valaki  ;D

--- Idézetet írta: Farek - 2012. Február 24., 10:30:53 ---[, a mai napig megvan a füzetem, amiben vezettem a karakterlapokat, meg folyamatábraszerűen azt is, hogy melyik fejezetről merre mentem  :)

--- Idézet vége ---

durva... :D  én egy idő után már nem térképeztem, csak lefogtam az ujjaimmal az összes lehetőséget, és ahol nem haltam meg, ott mentem tovább  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése