HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (220/1125) > >>

Genzo:

--- Idézetet írta: zoli - 2012. Március 24., 16:31:45 ---itt lehetne beszélgetni minden olyan témáról, amit érdekesnek találnak ,az itteni olvasók.

--- Idézet vége ---

Igen, ez a topik erről szól. :)

zoli:
Üdv.Kösz.Bocs.Csak azt szeretném mondani hogy, itt lehetne beszélgetni minden olyan témáról, amit érdekesnek találnak ,az itteni olvasók. Mitomén . Találményok,Épületek,érdekes személyiségek pl szegény Makovecz Imre aki már nem lehet közöttünk . Öt is bírtam .

Farek:
zoli, légy szíves, ha egymás után nem sokkal írt hozzászólásokat, akkor inkább szerkeszd a korábbit, amíg van rá lehetőség, ne újat írj. Köszönöm.

zoli:
Na Üdv megint,vannak még érdekes találmányok ,játékok amiket találtam a NET-en pl A MAGYAR fejlesztésű üvegbeton, vagy egy magyar ,dijat is nyert játék a logi vár. Ez egy egyszerű fa alkatrészekböl megalkotható épitö játék,ami az egyszerű alkatrészekböl nagyon is érdekes térbeli  szinte már müvészi formákat -alakzatokat lehet csinálni. Vagy a Magnetix nevű játék ami csak egyszerű mágneses kicsi fém rudakból ,-golyókból  áll . Mégis nagyszerű ,és itt is müvészi alkotásokat lehet belöle alkotni

Engem  lenyűgöz az hogy egyszerű dolgokból milyen nagyszerű- müvészi  dolgokat lehet megalkotni .Ezeknek a felsorolt játékoknak kb ez a közös nevezője. Ott van az az egyszerű Dán játék gyár által gyártott Lego amiböl szintén érdekes dolgokat lehet alkotni. Vagy az egyszerű domino  ,és mégis ötletes sorokat lehet felépíteni ,aminek a ledőléssét még a TV-k is közvetítik   ;),és egész országok itgulnak hogy ledől-e  végig

zoli:
Üdv, na visszatérve a  Spidron épülethez, ha megépitenék akkor lehetne nekünk is egy jellegzetes épületünk , mint pl amit már mondtam. És itt kilehetne állítani  minden olyan  jellegzetes dolgot, amit mi magyarok találtunk ki .pl  Büvös kockát ,és azok variánsait, a Gömböcöt , Rátai Dániel találmányát a 3d-s tollat. Különböző Magyar feltalálok élet rajzát pl Asboth Oszkár, <helikopter>Biró László < golyóstoll> stb. Vagy minden olyat amit nem mi magyarok találtunk fel ,de érdekes. Mint pl a 3D nyomtató,fraktálok, 3D -s fraktálok vagyis Mandelbulb, Különböző hasonló sémára -logikára épülő játékok ,mint pl Palagó <Cameron Browne> találmánya-fejlesztése,Tantrix <Mike McManaway> találmánya,Trax<David Smith> fejlesztése .Ezek mind hasonló logikára-stratégiára épülő játékok.Ahol a lényeg a folyamatos vonalvezetés. És talán lehetne itt ,ebben a rovatban olyan témákról beszélni amit mi ,egyes tagok érdekesnek találunk

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése