HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zooli9:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2012. Március 25., 21:23:30 ---
--- Idézetet írta: zooli9 - 2012. Március 25., 21:14:24 ---Üdv köztetek!
Végre én is idetaláltam ^^....ha már itt vagyok lenne egy kérdésem...szerintetek miért van annyival nagyobb hírneve a Marvel-nek mint a DC-nek? Eleve nem megy annyira Mo.-n a képregény ipar, de ahány rajongó mégis van, 90%-a inkább Marvel-es...és nem értem miért teljesen miért....
--- Idézet vége ---
Üdv a fórumon!
Szerintem a korai években keresendő a válasz. A '60-as években a Marvelnél kialakítottak egy (nagyjából) koherens, szorosan összefonódó univerzumot, amiben a DC-vel ellentétben sokkal valóságosabbak voltak a történetek és a karakterek viselkedése. Akkor szereztek jókora előnyt a népszerűségben, aztán úgy maradt.
--- Idézet vége ---
Hát nekem azért fura, hogy az embereknek a valóságot akarják keresni a képregényekben, mintsem a hősies nem hétköznapi dolgokat....félre ne értsetek nincs bajom nekem a Marvel-el sem (sőt), csak kicsit ilyen Pepsi v Cola harcnak érzem ezt...
zozi56:
--- Idézetet írta: zooli9 - 2012. Március 25., 21:14:24 ---Üdv köztetek!
Végre én is idetaláltam ^^....ha már itt vagyok lenne egy kérdésem...szerintetek miért van annyival nagyobb hírneve a Marvel-nek mint a DC-nek? Eleve nem megy annyira Mo.-n a képregény ipar, de ahány rajongó mégis van, 90%-a inkább Marvel-es...és nem értem miért teljesen miért....
--- Idézet vége ---
Üdv a fórumon!
Szerintem a korai években keresendő a válasz. A '60-as években a Marvelnél kialakítottak egy (nagyjából) koherens, szorosan összefonódó univerzumot, amiben a DC-vel ellentétben sokkal valóságosabbak voltak a történetek és a karakterek viselkedése. Akkor szereztek jókora előnyt a népszerűségben, aztán úgy maradt.
zooli9:
Üdv köztetek!
zoli:
ÜDV, további érdekességek pl a Wiki pédiából , Habok,Gélek ,ezek érdekes állagú anyagok. Pedig mink még azt tanultuk az iskolában,hogy 3 féle halmazálapot létezik. 1 Szilárd.2 Folyékony.3Lég vagy Gáznemü anyagok.Aztán kiderül van még pl az említett Gélek ,Plazma , :headscratch:hm.Aerogél egy érdekes valami . Vagy a szintén Magyar fejlesztésű üvegbeton.És most már Gumibeton is :brow:
zoli:
Üdv, találtam még érdekes dolgokat a Net-en pl Menger -szivacs.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése