HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Intruder:
Ha Bane ázsiai lenne, akkor nem törte volna el Batman hátát, hanem élve megfőzte volna levesnek.
keildavid:
Hát ez érdekes. Mert DC-Marvel crossover tudtommal már évek óta nem volt. De persze két különböző kiadó nem használhatta egymás karaktereit.
Farek:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Január 27., 17:12:55 ---A vicc pedig, hogy Batman is ott van, ráadásul tök poénosan (god of dark, perhaps), mégis kihagyták a felsorolásból. Nem ismerték fel?
--- Idézet vége ---
Igen, én is ezt néztem. :)
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Január 27., 19:22:20 ---Egy nemrégiben megjelent DC képregényben Thort és a "zöld melákot" emlegették, szóval ez szerintem valami crossover lesz.
--- Idézet vége ---
Á, arról már rég tudnánk, úgy beharangozták volna. Egyszerűen csak szeretik cinkelni a másikat, meg utalgatni rájuk. Végül is a képregények szerint is van néha közösködés.
talgaby:
Nem, csak egy sima Thor-történet. Cotes megpróbálja tromfolni Aaron többéves valódi sagára emlékeztető hatalmas Thor-eposzát, ezért persze még magasabbra emeli a tétet. Mondjuk Morrison mostani Zöld Lámpásánál nem lesz könnyű magasabbra mászni neki sem.
HeirToGrievous:
Egy nemrégiben megjelent DC képregényben Thort és a "zöld melákot" emlegették, szóval ez szerintem valami crossover lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése