HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (206/1125) > >>

talgaby:
Pedig léteznek. Idehaza példa a Macskafogó, pár dr. Bubó, a meglehetősen érdekes Sailor Moon-füzetek... de még a Marvel is csinált egy hasonlót az USA-ban egy végül kiadatlan sci-fi animációs filmmel.

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: Micho - 2012. Június 27., 19:59:42 ---
--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 27., 19:41:42 ---Ááá... kényszerből sosem fordítok  ;D
--- Idézet vége ---

én is így hittem, míg nem ismertem Fareket  :hehe:
rád különösen veszélyes, mert a nevedben van az angyal  :cool:

akkor sok sikert az alábbiakhoz... ha kell segítség, vagy esetleg szeretnéd a HZs gyűjteményébe helyezni a kész honosításaid, keresd talgaby-t, ő a HR menedzserünk  :D

--- Idézet vége ---

Oké  ;D Van ám egy kezdődő Van Helsing film képregényem is  :hehe: Mondjuk ilyen stílusú képregényeket még nem nagyon láttam sehol  :lol: :lol: :lol: (mármint, hogy nem adaptáció,hanem a rendes filmből kivett jelenetekkel van megcsinálva  ;D )

talgaby:
...akin meglehetősen komoly kunszt átjuttatni egy első fordítást kirakásra úgy, hogy ne ajánljon fel inkább beírói státuszt az ifjú aspiránsnak. :)

Micho:

--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 27., 19:41:42 ---Ááá... kényszerből sosem fordítok  ;D
--- Idézet vége ---

én is így hittem, míg nem ismertem Fareket  :hehe:
rád különösen veszélyes, mert a nevedben van az angyal  :cool:

akkor sok sikert az alábbiakhoz... ha kell segítség, vagy esetleg szeretnéd a HZs gyűjteményébe helyezni a kész honosításaid, keresd talgaby-t, ő a HR menedzserünk  :D

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: Micho - 2012. Június 25., 21:42:44 ---
--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 25., 19:36:51 --- Amúgy át tudnám,mert szoktam Photoshop-ozni elég sokszor  :D

--- Idézet vége ---

errefelé vigyázni kell az ilyesmi kijelentésekkel, mert észre sem veszed, és máris kapsz egy adag képregényt beírásra ;)

--- Idézet vége ---

Ááá... kényszerből sosem fordítok  ;D Most is inkább csak hobbiból akarom a True Blood,Anita Blake,Hellraiser,Babylon 5 képregényeket lefordítani,mert ezek sehol sincsenek fent magyarul.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése