HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Pedig léteznek. Idehaza példa a Macskafogó, pár dr. Bubó, a meglehetősen érdekes Sailor Moon-füzetek... de még a Marvel is csinált egy hasonlót az USA-ban egy végül kiadatlan sci-fi animációs filmmel.
ÉjszakaiAngyal:
--- Idézetet írta: Micho - 2012. Június 27., 19:59:42 ---
--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 27., 19:41:42 ---Ááá... kényszerből sosem fordítok ;D
--- Idézet vége ---
én is így hittem, míg nem ismertem Fareket :hehe:
rád különösen veszélyes, mert a nevedben van az angyal :cool:
akkor sok sikert az alábbiakhoz... ha kell segítség, vagy esetleg szeretnéd a HZs gyűjteményébe helyezni a kész honosításaid, keresd talgaby-t, ő a HR menedzserünk :D
--- Idézet vége ---
Oké ;D Van ám egy kezdődő Van Helsing film képregényem is :hehe: Mondjuk ilyen stílusú képregényeket még nem nagyon láttam sehol :lol: :lol: :lol: (mármint, hogy nem adaptáció,hanem a rendes filmből kivett jelenetekkel van megcsinálva ;D )
talgaby:
...akin meglehetősen komoly kunszt átjuttatni egy első fordítást kirakásra úgy, hogy ne ajánljon fel inkább beírói státuszt az ifjú aspiránsnak. :)
Micho:
--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 27., 19:41:42 ---Ááá... kényszerből sosem fordítok ;D
--- Idézet vége ---
én is így hittem, míg nem ismertem Fareket :hehe:
rád különösen veszélyes, mert a nevedben van az angyal :cool:
akkor sok sikert az alábbiakhoz... ha kell segítség, vagy esetleg szeretnéd a HZs gyűjteményébe helyezni a kész honosításaid, keresd talgaby-t, ő a HR menedzserünk :D
ÉjszakaiAngyal:
--- Idézetet írta: Micho - 2012. Június 25., 21:42:44 ---
--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 25., 19:36:51 --- Amúgy át tudnám,mert szoktam Photoshop-ozni elég sokszor :D
--- Idézet vége ---
errefelé vigyázni kell az ilyesmi kijelentésekkel, mert észre sem veszed, és máris kapsz egy adag képregényt beírásra ;)
--- Idézet vége ---
Ááá... kényszerből sosem fordítok ;D Most is inkább csak hobbiból akarom a True Blood,Anita Blake,Hellraiser,Babylon 5 képregényeket lefordítani,mert ezek sehol sincsenek fent magyarul. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése