HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (204/1125) > >>

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2012. Június 27., 21:37:11 ---Köszi, de nem kell, mert a Cirkusz végégig megvan a fordítás :) (És egyelőre nincs is jel, hogy lesz még újabb képregény odakint)

--- Idézet vége ---

Akkor majd várom  ;D

Snake (XF):
Köszi, de nem kell, mert a Cirkusz végégig megvan a fordítás :) (És egyelőre nincs is jel, hogy lesz még újabb képregény odakint)

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2012. Június 27., 21:13:09 ---Armis honlapja valóban megszűnt, de pont az ő fordításával készült el a többi rész is, jelenleg a 2. LC mininél tartunk.

--- Idézet vége ---

Elküldjem esetleg az eredeti könyvet ebookba?  ;D Könnyebb lenne a fordítás azzal. (Mivel a Bűnös vágyak is az eredeti könyv szövegével lett lefordítva)

Snake (XF):
Armis honlapja valóban megszűnt, de pont az ő fordításával készült el a többi rész is, jelenleg a 2. LC mininél tartunk.

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2012. Június 27., 21:05:08 ---
--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 27., 19:41:42 ---Most is inkább csak hobbiból akarom a True Blood,Anita Blake,Hellraiser,Babylon 5 képregényeket lefordítani,mert ezek sehol sincsenek fent magyarul.  :D

--- Idézet vége ---
Anita Blake-ből speciel vagy 20 rész elérhető magyarul.

--- Idézet vége ---

Én eddig csak a Guilty Pleasure (Bűnös vágyak)-at tudtam megszerezni magyarul. A többit kerestem,de aki fordította az abkepregenyek.fw.hu oldalon, annak megszűnt az oldala. Se a The Laughing Corpse (A nevető holttest), se a Circus of the Damned (Kárhozottak Cirkusza) nincs fent sehol magyarul. :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése