HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (201/1125) > >>

talgaby:
Ritkán jön ki jól, kézzel kell így is utána igazítani. Tudom, van, aki még mindig erre esküszik, de ugyanazt az eredményt kézzel gyorsabban el lehet érni, ráadásul ott nem kell félni, hogy a PS túl hülyén választja el a szöveget. Plusz minden gépen minden saját beállításnál ugyanúgy rendereli le a szöveget, és nem fordul elő az, hogy másnál úgy nyílik meg, hogy hirtelen egy sorral hosszabb vagy rövidebb.
Egy esetben lehet jó ez, teljesen szögletes szövegdobozoknál, amikor sok szöveg van bennük.

kit:
Én pl mindig húzok szövegdobozt. (Elég baj? :badteeth:)

Predash:
Attól még húzhat szövegdobozt a bubi méretébe. Középre igazítja, és úgy tördeli.

talgaby:
Két tanács:
- Ne használj AstroCityt/Comic sansot, a leginkább túlhasznált fontok. Ez a kisebbik gond.
- Felejtsd el az autotördelést és az egérrel húzott szövegdobozokat. A PS egy négyzetbe tördel és elválasztani sem tud, a bubik viszont elliptikusak. Kattints csak a képre és sima Enterrel, kézzel tördeld a szöveget.

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: Farek - 2012. Június 28., 02:29:13 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2012. Június 27., 19:59:42 ---
--- Idézetet írta: ÉjszakaiAngyal - 2012. Június 27., 19:41:42 ---Ááá... kényszerből sosem fordítok  ;D
--- Idézet vége ---

én is így hittem, míg nem ismertem Fareket  :hehe:
rád különösen veszélyes, mert a nevedben van az angyal  :cool:

--- Idézet vége ---
Ez így van. ÉjszakaiAngyal, nem akarsz ide beírni?  :brow:

--- Idézet vége ---
Hát tegnap elkezdtem egyelőre a True Blood 1.részét. Ha kész leszek,azért rá nézhettek,ha akartok ;D
http://diziuni1.files.wordpress.com/2012/06/true-blood-zone-006-copy.jpg

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése