HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Fórumjáték - avagy játssz és nyerj képregényeket

<< < (3/3)

Micho:
nos, gyorsan átnéztem a játék apropóján a pozitív/negatívban a topikokat, és amelyik hozzászólásban találtam a játék kritériumainak megfelelő véleményt, az a hozzászólás kapott egy pontot.

Blue S : 1 pont

kihaeennem: 2 pont

a többiek hozzászólásai között sajnos nem találtam elfogadhatót.    Ez a topik továbbra is le van zárva, a Zsák/fórum topikban lehet erről beszélni, vagy reklamálni, ha valaki úgy érzi, megérdemelte volna a pontot, de nem kapott  ilyen esetben kérem a topikcímet, és a dátumot, hogy megnézhessem.

Micho:
Az új fórum tiszteletére elindítunk egy játékot, aminek a vége mindenkinek jó lesz. Nehezen lehet felpörgetni egy fórumot, ezért arra gondoltunk, hogy kicsit motiválunk titeket. A játék lényege, hogy nektek csak írni kell a fórumban, mint eddig, de most lehet pontokat gyűjteni, és a nyertest végül megajándékozzuk egy fordítással. Azaz: BÁRMILYEN KÉPREGÉNYT LEFORDÍTUNK NEKI, AMIT KÉR. És ha a HálóZsák profiljába is beleillik, akkor nem csak ő kapja meg magánban, hanem ki is kerül az oldalra. (megjegyzem, kevés olyan van amivel mi nem foglalkozunk, tehát jóóóó nagy esély van rá, hogy kikerüljön).

A lényeg, hogy a játék kizárólag csak a POZITÍV/NEGATÍV szekcióban nyílt témákra vonatkozik, tehát csak az ott elkövetett hozzászólásokat pontozzuk. Ezen belül, csak az "értékes" hozzászólások számítanak, tehát a mindig is hangsúlyozott véleményeket várjuk a képregényeinkről, ami lehetőleg ne annyiból álljon, hogy "jó volt", hanem egy pár bővebb mondatban nyilatkozzatok róla, fordítás/beírás szempontból is, meg ami eszetekbe jut a képregénnyel, annak történetével kapcsolatban. Azt hiszem, két embert tudok hirtelen kiemelni, akik ha ezután is tartják a jó szokásukat, esélyesek a végső győzelemre. Ők szpÁDÁMen, és kihaeennem. Aki majd véleményezésben felveszi velük a harcot, az nagy csatára számíthat   (itt megjegyzem, hogy a régi fórumot szegény Nihil-re kellett rácsuknom, aki pl. a Batman-t véleményezte pár órája, és azt hiszem "értékesen". Bár az már ide nem számít be )

A bármilyen képregény alatt tényleg bármilyet értünk, csak némi kitétel van, ezeket most felsorolom:

NEM LEHET "ONGOING" KÉPREGÉNY-ebből az következik, hogy maximum 1-2-3 részes dologról lehet szó, ami ugyancsak akad bőven akármelyik kiadótól (a nyertessel akkor sem fogunk összeveszni, ha pl. egy általunk is jónak tartott mondjuk 5 részes képregényt választ)

NEM LEHET OLYAN KÉPREGÉNY, AMIT MÁR EGY MÁSIK HONLAP ELKEZDETT, VAGY LEFOGLALT MAGÁNAK
-azt hiszem ez tiszta, hogy miért

Hát ennyi lenne a játékszabály. Elmondom még azt, hogy természetesen nem kötelező játszani, bővebb véleményezésekre törekedni, azaz ha csak a fentebb említett "jó volt" hozzászólásokat kapunk tőletek annak is nagyon örülünk és jólesik. Szóval bátran lehet továbbra is írogatni, a képregényekről beszélgetni, csak az éppen most nem ér plusz pontot.

A hozzászólásokat én fogom majd figyelni és értékelni, amit pedig érdemesnek tartok rá, az kap egy pontot amit magamban feljegyzek, és mondjuk kéthetente itt fogom közzétenni a listát, ki-hogy áll. A játék a mai napon indul, és egészen 2004. december 31-ig tart, és az új év első napjaiban fogunk eredményt hirdetni, amikor kiderül, ki a mi kedvenc fórumozónk.
Ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, azt "a Zsák/fórum" topikban feltehetitek. Jó játékot mindenkinek!  :fanboy:

öreg pajtás:
A téma elindult.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése