HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Fórumjáték - avagy játssz és nyerj képregényeket

(1/3) > >>

Micho:
Megtörtént a Retró-hetes nyereménysorsolás!

összesen végül 8 játékos teljesítette az előírást, így közülük húztuk ki a szerencsés nyerteseket, közjegyző helyett egy tengerimalac társaságában  lássuk kinek hozott disznó mázlit a kisdisznó:

1. kihaeennem

2. TOM1

3. Fairlight

4. Scarf

5. exactlee

amint a szabályzatban volt, ebben a sorrendben választhatnak nyereménycsomagot nyerteseink, ami már privát üzenetben zajlik majd. amint kihaeennem kiválasztotta  nyereményét, úgy TOM1-et keressük meg és így tovább. köszönjük mindenkinek a részvételt, és aki nem nyert, az se keseredjen el... hisz hozzájárultak ennek a nemmindennapi hétnek a sikerességéhez!    

Micho:
FÓRUMJÁTÉK VOL. 2.


A Retró-hét mellé fórumjátékot szerveztünk, hogy mégizgalmasabb legyen a dolog.  

A játék szabályai egyszerűek:

Aki minden képregényből legalább egy részt véleményez*, az bekerül a kalapba, és végül közülük sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket, akik bezsebelhetik majd az 5 képregénycsomag egyikét. FIGYELEM: a játékban résztvevő véleményeket szigorúan csak a "*RETRÓ-HÉT* MINDEN MÁS HálóZsák képregény " topikban fogadjuk el, hogy könnyebben össze tudjuk számolni majd, tehát minden RETRÓS képregényt oda véleményezzetek. A hozzászólás a hűséges fórumozóink által már bevett szokáson alapuljon, tehát írjátok mindig előre, miről fogtok véleményt alkotni.

* ez azt jelenti, hogy az egyrészes képregények mindegyikét, a többrészesek közül pedig legalább egy rész értékelését várjuk attól, aki ringbe szeretne szállni a nyereményekért... természetesen minden véleménynek, a játékon kívül érkezőknek is egyformán örülünk  

Ugyan a Retró-hét 17-én zárul, ám a játék -tekintve, hogy ilyen hatalmas mennyiségű frissítések vannak, és nem mindenkinek van ideje naponta véleményt alkotni- június 25-ig (vasárnap) tart, és a nyertesek az azt követő héten lesznek ebben a topikban kihirdetve. A sorsolás úgy működik, hogy akik eleget tettek a feltételeknek, azok közül 5 embert húzunk ki a kalapból, és a húzás sorrendjében választahtank maguknak csomagot. A csomagok néhol elég specifikusak, de próbáltunk törekedni rá, hogy minden csomag elég érdekes és értékes legyen.
Jöjjenek hát a nyereménycsomagok:

1. csomag

A Retró-héthez stílusosan illeszkedve 11. darab különböző képregénysorozat első száma a Semic hőskorából, plusz még pár kiegészítő rész. Állapotuk nagyrészt közepesek, firkálás és hiányzó oldalak azért nincsenek bennük, tehát hiánypótlónak kiváló, főleg ha még nem tartottad a kezedben valamelyiket
(egyedül a Spawn és az X-Akták ami kifogástalan állapotban maradtak fenn)

kép az 1-es csomagról


2. csomag

Ez véletlenül főleg Pókemberes lett, legalábbis a Marveles része. Kiemelném belőle azt a Marvel Team-up-ot, amiben May néni lett Galactus hírnöke (nem What if!!!), aztán a mostanában a fórumon sokan érdeklődtek a Nyugati Party Angyalok kapcsán a Lepel (Shroud) iránt, a csomagban megtalálható a figura első száma, Pókember vendégszereplésével! Egy nagyon izgalmas 5 részes Batman (LOTDK- Gothic) is belekerült, aminek sajnos az 5-ik része elkeveredett, de azt kérésre fekete/fehér nyomtatóval kinyomtatott szkennel tudjuk pótolni, és a szerencsés nyertesnek legalább lesz mire vadásznia a következő börzéken

kép az 2-es csomagról


3. csomag

Ez is Marvel & DC összeállítás: "csapatokban" van az F4, Alpha Flight, X-Factor, és kiemelendő egy Vasember, amiben egy tőle szokatlan ellenféllel, a Rhinóval harcol! Értékes darabja még egy Master of Kung-Fu szám, és a Conan mellett egy Kull a pusztító. DC részlegben pedig pár szám a hazai Superman & Batman időkből, közte a III. Robin debütálásával! És Supermantől a híres "For Tomorrow" történet első száma.

kép az 3-as csomagról


4. csomag

Ez úgy alakult, hogy a nem kimondottan a sztreccsgatyás szuperhős rajongóknak szól, benne többek közt egy 4 részes Dragonlance történet, a Blaze of Glory western első 3 száma (4-iket pótolhatjuk, lásd fentebb), egy klasszikus Crow, azaz Holló mini, egy, a szerző által dedikált Shi, és még több nyalánkság.

kép az 4-es csomagról

5. csomag

Marvel részről található benne pár Defenders, azaz Oltalmazók szám, ezt a csapatot sem nagyon ismerjük honosítói oldalakról...  kiemelendő a Marvel Zombies első száma, ami már a negyedik újranyomásnál tart odakint, ami meg szintén egyre fogy... tehát lassan már csak tpb-ben lehet hozzájutni   ...és ne felejtkezzünk meg a Howard the Duckról sem, aki nem ismeri, annak itt az alkalom, hogy közelebbről szemügyre evgye a Marvel Univerzum "Donald kacsáját" akinek pl. Pókemberrel is vannak közös történetei
DC-részről egy Spectre 1. szám jutott ide, és érdekesebb Batman-ek. A csomagot egy friss, 2006. nyári Wizardos 150 oldalas Movie Special-lel fejeltük meg, amiben bepillantást nyerhetünk a Pókember III, Superman Returns, Ghostrider és rengeteg elkövetkezendő képregényfilm forgatásába, nagy  interjú a rendezőkkel, szereplőkkel, és persze Stan Lee-vel.

kép az 5-ös csomagról

hát erről szólna a dolog, jó játékot kívánunk mindenkinek, sok-sok véleménnyel, reméljük nem hagyjátok a nyakunkon ezt a temérdek ajándékot... izzítsátok a válasz gombokat    ha bárkinek bármilyen kérdése vagy problémája van, az a "*RETRÓ-HÉT* MINDEN MÁS HálóZsák képregény " topikban tegye fel, vagy ha olyan, írja meg nekem privátban!  

Micho:
Tádám, vége a játéknak! Mai napon sikerült összeszámolnom a pontokat (nem mondom meg mennyi időbe telt...   )  and the winner is:


RANGLISTA


kaine:  5 pont

Gorgonita: 21 pont

Letsgo:  9 pont

regnar: 47 pont [/color]

kihaeennem:  25 pont

szpÁDÁMen: 9 pont

Blue S: 42 pont

lyrán: 2 pont

Fisk: 2 pont

Al Simmons: 1 pont

Daredevil: 3 pont

Drake: 1 pont

Sibi: 1 pont

Crow: 1 pont

Margali: 2 pont

JANI: 1 pont


szóval szorosan, de regnar győzött, és meg is illeti, mivel ő véleményezett a legmélyrehatóbban, és nekünk ez jó volt!  Blue S. csak kicsivel maardt le(aki meg akar szivatni, az kér egy újraszámlálást) ebből kiderül, hogy ő nem olvasott Star Warst!  reméljük jó szokásotok megmaard, és tovább véleményeztek, regnar pedig megkapja méltó képregényét

aki pedig fáj hogy mostanában eltűnt, az kihaeenem, szpÁDÁMen, Gorgonita, ha olvastok minket, írjatok!

Micho:
aki azt hitte, elfelejtődött ez a téma, az téved  annyi történik, hogy már több részeredményt nem publikálok itt, hanem csak január első napjaiban meglepetésszerűen kihirdetem a nyeretst. (így sokkal izgalmasabb lesz!)

Micho:
ma kaptam össze magam, hogy az elmúlt két hetet átfussam, és a következőre jutottam:

regnar
10 pont

kihaeennem
14 pont

Blue S
9 pont

Gorgonita
3 pont

szpÁDÁMen
2 pont

kaine
1 pont

Al Simmons
1 pont

-----------------------

RANGLISTA


kaine: 3 pont

Gorgonita: 8 pont

Letsgo: 5 pont

regnar: 26 pont

kihaeennem: 24 pont

szpÁDÁMen: 7 pont

Blue S: 18 pont

lyrán: 2 pont

Fisk: 2 pont

Al Simmons
1 pont


páran szépen elhúztak, örülünk a sok véleménynek

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése