HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (197/272) > >>

Galamb:
Én is köszönöm, "zúzós" történet, kiválóan sikerült honosítással.    

dr samson:

--- Idézet ---Azt a kocepciot mondjuk nem teljesen értem, hogy a fészek lénynek miért nem adtak nevet, de ez a legkevesebb.
--- Idézet vége ---

Már van neve: Fészek. Minek adjanak neki másikat?

grey gargoyle:
Elovastam én is. szokásos profi szinvonal. Ez a rész inkább amolyan átvezetőnek tűnik, az elkövetkezendő fontosabb események felé. Egy  arénaharc, amit hulknak köszönhetően gyorsan lezavartak. Aztán a bemutatkozások, mindenki elmondta magáról amit fontosnak tartott, és létrejött a "warbound". Azt a kocepciot mondjuk nem teljesen értem, hogy a fészek lénynek miért nem adtak nevet, de ez a legkevesebb.
Köszönöm Sámson dokinak is meg Beiglinek is a munkát.
THX

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Már kezdtem remélni, hogy Careira azért jött, hogy jól érezze magát Hulkkal , de ez az elképzelésem sajnos nem vált valóra
--- Idézet vége ---
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Az még egy kicsit odébb van.[/span]

Farek:
Na, ez a rész igen nagyon tetszett. A gladiátor küzdelem, a Vörös Király kísérletei, hogy megölje a csapapt, a bajtársakká kovácsolódott harcostársak, mind-mind nagyon jó volt. Külön jófejség volt a kis kikacsintás, ahogy Korg története felidézte az első Thor történetet
Már kezdtem remélni, hogy Careira azért jött, hogy jól érezze magát Hulkkal , de ez az elképzelésem sajnos nem vált valóra
A honosítás is szép munka, köszönet érte az alkotóknak.

Ja, és nagyon várom már a csatát az "Ezüst Dühöngővel"!          

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése