HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (192/272) > >>

inferno:
Elolvasva a hozzászólásokat úgy látszik nem csak nekem jön be nagyon ez a Planet Hulk..
Kítűnő választás volt honosítani! A történet remek, a környezet, a rajzok, a szereplők, minden.. Hulk karakterének kifejezetten jót tett az idegen környezetbe helyezés. Marveles cucc miatt nem szoktam ennyire lelkendezni, de ez most kivétel. Annak meg külön örülök - és egyben köszönöm is - hogy folyamatosan érkezik az új rész, nem kell rá heteket várni. Gratulálok a honosításhoz, kíváncsian várom a sztori következő részét.

Genál:
hát igen msot jön mégcsak  a java.ezüst dühöngőőő  tetszett mikor elszállt hulk agya...

Sepi:
Mi pedig köszönjük a kimerítő véleményt. Az biztos, hogy a lényeg még csak most kezdődik, ez eddig csak bemelegítés volt.

benya11:
Elolvastam az eddig felkerült 3 Hulk Világa TPB-t, amiket véleményeznék egy kicsit.

Fantasztikus Négyes #533-535: Tetszett ez az előzmény, érdekes volt, hogy Hulkot újra gamma bomba sugárzás éri. Szerintem az F4 is pont illet a történethez. Ben "próbálkozásai" is jók voltak, hogy hogy tudná felébreszteni Hulk régi énjét. A rajzok is jók voltak, illettek ehhez a történethez. A Franklin Richards-os szál sem volt rossz. A vége is elég jó lett, főleg, amikor Ben említette Reed-nek a viccét. Ez a vicc szinte már ironikus volt.

Hulk v3 #88-91[/u]: Ebben a TPB-ben nekem a legelső történet tetszett a legjobban. Az a bevezető mekkore volt már, amikor Hulk együtt vadássza a medvékkel a halakat!  Aztán amikor a helikopter megérkezett, akkor először fogalmam sem volt, hogy ki lehet az az ember, aki itt a hegyekben lakik. Csak amikor elment abba a buliba, akkor derült ki, hogy Ő tulajdonképpen a Hulk, és róla szólt ez a történet. Szóval ez az első rész ezért tetszett, mert mégsem történt benne semmi különös, de azért jó volt. A következő részek is jók voltak, Fury elég cslesen csalogatta Hulkot az űrbe... A harc is jó volt a SHIELD-es fegyver ellen. A rajzok persze itt is helytálltak, főleg a visszaemlékezős oldalak voltak hangulatosak.

Hulk v3 #92-95[/u]: Ez a TPB meg a három közül szerintem a legjobb lett. Megismerhettük ezt a Sakaar bolygót, az uralkodóját, és még sok mást is. Érdekes ez a szövetség, ami a gladiátorok kötöttek. Természtesen kiállták a próbákat. Az Ezüst Utazó számomra (is) egy váratlan fordulat volt, de aztán teljesen érthető magyarázatot kaptunk ittlétére. A Száműzetés történet szerintem jól végződőtt, most már a fémlemezek nem gátolják Hulkot a zúzásban!!  Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa a Vörös Királynak, Hulknak, és  Caiera-nak, tehát már nagyon várom az anarchia című történetet. A rajzok szuperek voltak, mind az Ezüst Utazó visszaemlékezésénél, mind pedig a rendes történetben. Egyébként (másokkal egyetemben) én is jelentősen megkedveltem ezzel a 3 történettel Hulkot. Így még soha nem mutatták be, úgyhogy szerintem a karaktere most van a csúcson. A TPB végén lévő doku is hasznos volt, köszi. Szintén köszönöm a honosítást mindenkinek, aki csak részt vett benne, és nagyon várom a következő Hulkokat!

iiykar:
Köszönet az újabb Hulk-ért   Megoldódott az "ezüst dühöngő rejtély" is  Bár volt egy tippem kit takar az elnevezés...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése