HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Amondin:
--- Idézetet írta: zoli - 2010. Február 06., 11:25:14 ---zöld,szürke,kék,vörös,
--- Idézet vége ---
Volt kék is? :huh: Úgy tűnik már a zöld szín kezd népszerűtlenné válni ha már ennyi színű Hulk volt. Először volt a zöld szürke Hulk de itt tényleg érthető és nem egy olyan történetben magyarázták meg hogy miért van két színű Hulk amire az olvasó csak bólogatni tud mert nem ért belőle semmit. Aztán nemrég megtudtam hogy van vörös is, de rendben majd talán egyszer elolvasom és az is ilyen jól kitalált történet keretében keletkezett mint a zöld szürke páros. És most meg kiderül hogy volt kék is :dry: kicsit már sok ez, és azért mindenre nem lehet azt mondani hogy egy újabb személyiség.
Azért kíváncsi lennék hogy jutott el idáig Hulk hogy már kék is és vörös is van belőle hátha valami remek történetet találtak ki hozzá.
talgaby:
Valójában máig nincs rá magyarázat, hogyan lett ilyen sokszínű. Igaz, sámson doki kivételével talán nincs is olyan ember a bolygón, akit már érdekelne is igazából. :badteeth:
zoli:
üdv,hogy már mennyí szinü hulk van, :) zöld,szürke,kék,vörös, :lol: márcsak egy fehér hulk kellene, és ki lenne a magyar trikolor. :lol:azután meg kisajáthatittnák, mondván hogy most már hulk magyar. :badteeth: de az etüst utazós sztory után ,rá foghatjuk hogy volt fehér is. mikkor az utazó hulkot is bevonta a páncéljával,egy kisidöre. hm.....hogyan jött létre a vörös, és a kék hulk :headscratch: :headscratch:............és hogy hogy kétt zöld hulk személyisége is van már bruce-nak :headscratch: :worship:
Amondin:
Igen rémlik valami hogy valamelyik hírben benne volt meg a mostani hírben is részben benne volt hogy egyhamar nem lesz még, de én arra gondoltam hogy a figyelő vagy a szavazás alá berakni ahol mindig szem előtt lenne, de az tényleg jobb ötlet lenne ha a Hulk gallériába raknátok, ott már csak észrevennék.
talgaby:
Szerintem már kiírtuk egyszer a főoldalra amúgy. Én azon gondolkozom, hogy a Hulk letöltőgalériájába kellene berakni, és az lehet, megoldaná a gond egy részét.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése