HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (190/272) > >>

Galamb:
Első hozzászólás, és már kötegszik! :  
Te talgaby mikor jön a 27. Tarot?

talgaby:
jst-nek alapvetően igaza volna, ha nem egy olyan témáról lenne szó, aminél csak a mostani félévben (ergó kb. kettő hónapban) kb. fél tucatszor(!) került ki képpel is láthatóan illusztrálva az oldalra. Nem azon kaptam fel a vizet, hogy rákérdezett, szíve joga, és egyébként is a kezdő fórumozók ezt teszik a leggyakrabban, és még messze  a kulturáltabbak közül való volt (ezért pedig hálám), de most őszintén, még ha visszatérő is, akkor meg fel kellett volna tűnnie, hogy egy-két komplett tpb került fel. Erre még rákérdezni 6 nappal az előző rész után, hogy mikor folytatjuk, azért már nekem meredek. Ha nem látjátok a sorozat folytatását három hétig, akkor érdeklődhettek, mert akkor baj van, vagy mondanám a most frissült Tarot-t, ahol tényleg én éreztem kicsit cikin magam, hogy ennyi ideje állt, pedig elvileg se nekem, se a többi tagunknak (vagy bármelyik oldal honosítóinak) nincs kötelezettségünk senki felé, hacsak nem tettünk ígéretet.
És megjegyzem, hogy ez tényleg egy visszafogott válasz volt tőlem, mert ha csak egyszer kérne valaki nullanapos honosítást, na, akkor tényleg látnátok, milyen, ha elhajtok valakit. Morggal egyébként ettől nincs semmi bajom, ha megsértettem, elnézést kérek tőle, de mielőtt ír vki a fórumba, legyen szíves, ha a témában már nem is, de legalább a főoldalon vagy a jobb oldali frissítési listán fusson már át, az nincs két perc sem, begépelni hosszabb egy üzit néha.
És természetesen a Planet Hulkért a sámson doki/Sepi/beigli69 triónak kell köszönetet mondani, én örültem, hogy az F4-es előzményen túlszenvedtem magam. (A doki mondjuk már csak azért is dícséretet érdemel, mert mostanság ő tartja valószínűleg leginkább nálunk a frontot, Sepivel együtt.)

dr samson:
Egyrészt ezt a sorozatot finoman fogalmazva sem talgabynak kéne köszöngetni, hanem nekem Sepinek és beiglinek, de ezt most hagyjuk (jó,jó, talgaby csinálta az F4-s előzményeket...)  Másrészt, megvédem talgabyt: mert még ha az említett Morg tényleg csak időként jön is a Hzs-re, akkor vethetne egy kis pillantást a főoldal híreire, és akkor láthatná, hogy eddig tényleg hetente-kéthetente kiraktunk egy részt! És azért tessék már egy kicsit belegondolni, hogy itt most nem 2-3, hanem 20(!) részről van szó, amit azért nem kis munka megcsinálni! Nem tudom miért hiszik azt egyes emberek, hogy fél óra összedoni egy fordítást + beírást és, hogy úgy általában, a honosítóknak nincs semmi jobb dolguk, minthogy tucat számra gyártsák a sorozatokat. Ha most abbahagynám és nem raknék ki belőle több részt, akkor sem lenne senkinek semmi joga megkérdezni, hogy miért.

--- Idézet ---Minden munkádat figyelembe véve és megköszönve, tisztelettel, stb..., de Hú, de magas lovon ülsz!
--- Idézet vége ---
Már ne is haragudj, de neki szerintem van mire a magas lovon ülni. Ha ő nem lenne, akkor te most nagyon sok dolgot nem olvasnál itt a Hzs-n! szóval inkább megköszönni kéne a munkáját! Meg amúgy is nagyon szeretm, hogy ilyenkor persze előkerülnek az új felhasználók, hogy "mikor jön ez meg az", de úgy általában megköszönni a képregények 99%-át, amit letöltenek, ahhoz már nem veszik a fáradtságot!
Persze akinek nem inge, az ezt nem veszi magára...

jst222:

--- Idézetet írta: talgaby ---Kedves Morg!
A cinikus válaszom az volna, hogy amikor megtanulsz helyesen írni. De nem szeretek koboldot játszani, ezért ezt vedd úgy, hogy nem is írtam.
Egyébként meg felhívnám figyelmedet arra a csekély ténylre, hogy gyakorlatilag majdnem minden héten kirakunk egy új részt belőle! Ezért, megbocsáss, de vhogy kissé pofátlannak veszem a kérésed, mert ha már hetek óta nem lett volna, talán még megérteném.
Egyébiránt terveink szerint azért havi kettő-három rész biztosan ki fog menni. De speciel a következő frissítésben nem lesz, helyette egy másik, sok olvasót vonzó sorozatunkat folytatjuk végre.  Agódni viszont nem kell, talán ez az első nagy HálóZsák-projectünk, ami tényleg simán megy, előreláthatólag télre már a végét is olvashatja mindenki.  AMi egyébként kb. kétszer-háromszor gyorsabb tempó, mint ahogy Amerikában megjelent.
--- Idézet vége ---

Kedves Talgaby,

először is szeretném megköszönni a Hulk világa sorozatot.

Másodsorban szerintem az érdeklődő csak jószándékúan kérdezte mikor jön a folytatás, és nem téged idézve pofátlanul.
Lehet ő nem is mindennapos látogatója a Hálózsáknak, csak úgy benézett, tetszett neki a sorozat és rákérdezett. Minden munkádat figyelembe véve és megköszönve, tisztelettel, stb..., de Hú, de magas lovon ülsz!

Üdv

jst222

Sepi:
Frissültünk!
Marvel Kalandok Hulk #06

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése