HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (188/272) > >>

horjb:
Elolvastam már a száműzetés első 3 részét, nagyon tetszett, ez szinte teljesen más hulk képregény mint amiket eddig olvastam. (a környezet miatt) Nagyon jó volt, majd a 4.rész is fogom ám véleményezni!  Szóval köszönöm szépen!

dr samson:

--- Idézet ---Nekem nem tetszik az, hogy már ti is kezditek a füzetek összevonását.
--- Idézet vége ---

Nos, mint azt már talgaby előttem kifejtette, ez a borítók miatt van így. Szerintem a honosítás legnehezebb része a borító és így sokat megspórolunk vele.  

--- Idézet ---galamb, ne feszítsd a húrt.
--- Idézet vége ---

Ez az egyik. A másik, meg hogy ezt a saját topikjában kérdezd és ne az én Hulk topikomban offoljatok!

talgaby:
Valójában a dolog nagyon egyszerű: nincs borítósunk. Ergó, ha tényleg szeretnétek, ha egyesével menjenek, akkor a Planet Hulk nem hetente-kéthetente menne, hanem nagyon jó esetben havonta, és akkor jövő ilyenkorra lenne vége. Szóval dönhettek, hogy magyar borítót szeretnétek, vagy azt, hogy ne kelljen 6-8 heteket várni egy-egy folytatásra.  

galamb, ne feszítsd a húrt.  Egyébként meg, ha lesz borító, három hét múlva. A 28. számot szeretném kicsit elhúzni, mert remélem, hogy az előtt ki tudunk rakni még vmit, ami kapcsolódik a Tarot-hoz.

Sepi:
Mi viszont szeretjük a TPB-s kiadásokat, hiszen ez nem csak praktikus és szép, de legalább egyben vannak a történetek, és így könnyebb olvasni is őket. Viszont szimplán számonként frissítjük ki őket, tehát vedd úgy, hogy külön vannak.

Lovag:
Itt, az interneten akor is jobb lenne szimplán.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése