HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (187/272) > >>

Farek:
Nagyon aranyos kis történet volt ez az MK Hulk. Külön poén volt, amikor Rick egy kicsit megpróbálta kiszínezni a történteket, és előadta, hogy hogyan küzdött meg Namorral  Nagy arc. A honosítás nagyon rendben van, és úgy általában nagyon jók ezek az MK történetek, kifejezetten várom a folytatásokat.

dr samson:
Viszont az X 3-ban ott van, mikor az erőben bekerítik a tábort a katonák. Na az ott Madrox, a többszörös ember, aki otthagytak "egyedül".

benya11:

--- Idézetet írta: dr samson ---Szerintem itt a hatodik számra gondoltál, de nyugi, ez csak egy egyszeri rajzoló volt.
--- Idézet vége ---
Igen, tényleg a 6. számra gondoltam.  

--- Idézet ---Ejnye-bejnye, hát nem láttad az X-men hármat a moziban? Vagy nem olvasol X-faktort?
--- Idézet vége ---
Dehogynem, láttam a X-Men 3-at, viszont X-Faktort nem olvasok.

dr samson:
Mi köszönjük a kimerítő elemzést.  

--- Idézet ---Az ötödikben a rajzok már mások voltak, szerintem nem nagyon illettek ide, inkább azok illenek az MK Hulkhoz, amik az előző részekben voltak.
--- Idézet vége ---
Szerintem itt a hatodik számra gondoltál, de nyugi, ez csak egy egyszeri rajzoló volt.  

--- Idézet ---Madrox, és az Ő személyiségei. Bevallom őszintén, eddig nem is tudtam ennek a karakternek a létezéséről.
--- Idézet vége ---
Ejnye-bejnye, hát nem láttad az X-men hármat a moziban? Vagy nem olvasol X-faktort?

benya11:
Marvel Kalandok Hulk #1-6: Elolvastam az eddig felkerült MK Hulkokat. Az első számot pont a Chronopolisos Hulk #1 után olvastam el, már csak összehasonlítás végett is. Illenek ide a könnyedebb, viccesebb rajzok. Ez a fajta értelmezés is tetszett, Hulk eredetét illetően. Ja és külön poén benne Rick és a Majom.   A második számban pedig szintén nagyon vicces volt Madrox, és az Ő személyiségei. Bevallom őszintén, eddig nem is tudtam ennek a karakternek a létezéséről. A Radioaktív Emberes rész sem volt rossz, érdekes magyarázatot adtak arra, hogy miért mindig Ő nyugtatja meg Bannert, mielőtt átváltozna. A 4. számban kicsit meglepődtem, hogy Madrox segít Rossnak, a Radioaktív Emberrel karöltve. A HDTV-s poén meg nagyon-nagy volt!  Ennek a számnak is jó volt a vége. A Dr. Strange-es rész annyira nem volt jó, de azért azt se mondanám, hogy rossz volt. Az ötödikben a rajzok már mások voltak, szerintem nem nagyon illettek ide, inkább azok illenek az MK Hulkhoz, amik az előző részekben voltak. de a történet viszont annál inkább tetszett! Köszi a honosítást srácok!! Sepinek meg gratula a 100. beírásáért!! Várom a folytatást!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése