HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Amondin:
Értem mindenesetre azért valamilyen szinten érdekelne a történet, és már nagyjából megtanultam hogy amire közületek még valaki azt mondja hogy jó az 75%-ban jó is, egyenlőre bízok Dr Samson ízlésében, bár az eddig olvasottak alapján lehet hogy itt a maradék 25% fog érvényesülni de majd meglátjuk akkor amikor honosítva lesz.
Sepi:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 06., 13:57:08 ---A vörös pedig sepi véleményéből arra tudok következtetni hogy még az író sem tudja hogyan jött létre.
--- Idézet vége ---
Ő talán tudja, csak ezt senkivel nem akarja megosztani, de már úgy áll a dolog, hogy lassan senkit sem fog érdekelni, hogy ki is ő.
A Förtelemre sem jött normálisabb magyarázat, sőt, egyenesen vicc az, hogy kicsoda is az új Förtelem, amit csak azért nem árulok el, mert majd valamikor a távoli jövőben sámson doki honosítani szeretné és nem akarom lelőni a poént előre. Mindenesetre sokaknak nem fog tetszeni az, hogy ki is az új Förtelem.
Amondin:
A kék története első hallásra hihetőnek és érthetőnek tűnik úgyhogy az rendben van. A vörös pedig sepi véleményéből arra tudok következtetni hogy még az író sem tudja hogyan jött létre.
És kék Förtelem? Úgylátom az író nem nagyon szereti a zöld színt. Már várom mikor lesz a Vezető is kék vagy vörös. De ha a Főrtelemhez valami jó történetet találtak ki akkor visszaszívom amit írtam.
Sepi:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 06., 13:37:59 ---Aztán nemrég megtudtam hogy van vörös is, de rendben majd talán egyszer elolvasom és az is ilyen jól kitalált történet keretében keletkezett mint a zöld szürke páros.
--- Idézet vége ---
Hát nem. Eleinte reménykedtek ebben az olvasók, hogy valahogy jól kitalálták, de aztán rá kellett jönniük, hogy Loeb egy újabb baromsága az egész, amit még közel 20 szám óta nem magyarázott meg, és láthatóan nem is akar, helyette inkább futószalagon gyártja az ismert Marvel szereplők Vörös változatát (Loeb láthatóan a kommunista eszmék rabja lett).
Egyébként kék Hulk csak egyetlen egyszer volt, de az sem igazán kék volt csak a rajzokban tünt úgy, viszont van helyette kék Förtelem (vagy új nevén A-Bomba, ami a Förtelem eredeti nevéből, az Abonimationből alakult ki, szintén agyament Loeb fejéből kipattanva, akinek sikerült a Marvel Hulk részlegét a WWH óta olyan mélységekbe taszítani, ahonnan a Gellért-hegy is Himalájának látszik).
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 06., 13:37:59 ---
--- Idézetet írta: zoli - 2010. Február 06., 11:25:14 ---zöld,szürke,kék,vörös,
--- Idézet vége ---
Volt kék is? :huh:
--- Idézet vége ---
Amikor Hulk egy Captain Universe sztoriban megkapta az uni-powert.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése