HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
benya11:
én is elolvastam az új Hulkot. Tetszett, főleg ahogy Hulkék mindig kicselezik a Vörös király hadjáratát. Miek kaptárának előkerülése tényleg érdekes volt, számomra váratlan fordulat. Az utolsó oldal pedig felkeltette az érdeklődésemet a következő szám iránt. Köszi a honosítást!
dr samson:
Ez mondjuk érdekes, mert nekem talán ez volt az a szám amit a leginkább utáltam fordítani...
Farek:
Ez az új Hulk nagyon ott volt a szeren! Nem tudom igazából lebontani, hogy mi tetszett nekem annyira benne, egyszerűen úgy egyben nagyon ott volt az egész. És Miek, meg a többi kaptár lény története... külön megindító volt.
dr samson:
Köszönjük a véleményt és én örölük igazából, hogy tetszik, és hogy így esetleg sikerült megkedveltetnünk a Hulkot.
--- Idézet ---Örülnék ha kijönne papír formájában is!
--- Idézet vége ---
Ennek az esélye minimális, pedig ha valamelyik kiadó körülnézne itt, láthatná, hogy jelenleg talán a legnépszerűbb mainstream kiadványunk...
blackjack13:
Köszönöm a Hulk fordításokat!
Eddig nem kedveltem a Hulk történeteket, de ez a mostani nagyon felkeltette a kíváncsiságomat! Az Anarchia után következő World War Hulk-al együtt az egyik legjobban megírt képregények egyike!
Örülnék ha kijönne papír formájában is!
Addig is nagyon köszönöm!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése