HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Sepi:
Azért nem kell aggódni, még a felénél sem tartunk a sztorinak. Majd a következő résznél fogunk a felénél tartani, tehát azért lesz még itt bőven zúzás.
jst222:
Kedves Honosítók,
köszönöm az újabb Hulk-Anarchia2 részt.
Nekem továbbra is nagyon tetszik ez a történetfonal, az utóbbi évek kedvence nálam.
Már előre sajnálom, hogy vége lesz.
Farek írta, hogy már várja a végső összecsapást, ami arra utal, hogy lassan vége a Planet Hulk-nak. Pedig ez a világ, meg az egész történet nagyon jó. Sajnos egy normál Hulk zúz rész vagy Hulk-ot üldözi a Shield azért már lerágott csont.
Remélem még nem lesz vége ennek a történetfonalnak, vagy lesz helyette hasonlóan jó és színvonalas.
Mégegszer köszönöm.
Üdv
jst22
dr samson:
Örülök, hogy mindenkinek tetszik az új rész. Már csak galamb kolléga hozzászólását várom, de mivel róla tudom, hogy felsőoktatási elfoglaltságai vannak, ezért türelmes vagyok vele...
benya11:
Én is elolvastam az Anarchia 2. részét. Nagyon tetszett, tényleg jó sok dolog történt benne. Tetszik ahogy Hulk mindenkit megszabadít a rabszolgaságából. A Vörös királynak kicsit elment az esze, abból leszűrve, ahogy a népével és az embereivel bánik. Az is jó volt, ahogy Hulk a Bendőben viszonyult a dolgokhoz. Még az ott lévő szörnyet is kiszabadította. Miek-en látszik, hogy kezd megkomolyodni, az átalakulás már csak hab a tortán. A végén végül is kiderült, hogy Hulk csak egyedül akar lenni. Miek pedig ráparancsolt, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Köszi a honosítást dr samson és beigli!!
Ben Reilly:
Köszönöm a honosítást, megint egy nagyszerű részt olvashattam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése