HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (171/272) > >>

inferno:
Valóban, mindegyik rész rövidnek tűnik, mert annyira jó, hogy olvasná az ember egyből a következőt is. Úgyhogy azonnali folytatást követelek!!!

grey gargoyle:
hát ez jó rövid rész volt. És ez nem az első ilyen rész a planet hulkból, ami olyan rövidnek tűnik, mintha szinte semmi sem történne benne. Ez a sorozat csak egybe olvasva élvezhető, mert ilyen kis részletekbe adagolva ezek csak morzsák, a nagy egészhez képest. És az a baj, hogy a wwh is ehhez eléggé hasonló stílusban ment.
De ezt leszámítva egy nagyon jó sztori, úgyhogy köszönet a honosításér.

Sepi:
Frissültünk!
Hulk v3 #098

Galamb:

--- Idézetet írta: dr samson ---Már csak galamb kolléga hozzászólását várom, de mivel róla tudom, hogy felsőoktatási elfoglaltságai vannak, ezért türelmes vagyok vele...
--- Idézet vége ---
Köszönöm Doktor Úr, már itt is vagyok!  Miek karaktere szerintem is egyre izgalmasabb, mondjuk azt nem tudom, hogy vajon tényleg olyan kemény is lesz, mint amennyire keménynek érzi magát, de idővel ez is kiderül gondolom.
 Hulk "blökije" résznél én is jót nevettem, csak ez kicsit fura: ahhoz képest, hogy Hulk csak arra vágyik, hogy békénhagyják, egész "lelkesen" szabadít fel rabszolgákat.
 Meg ha jól vettem észre, Őserőnek is kicsit kezd tele lenni a bugyra a hibbant Uralkodóval.
 A honosítás király lett! Köszi!  

benya11:
Oké, akkor én is megnyugodtam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése