HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
drbob:
nos...gondoltam kivárok egy keveset, amíg egy nagyobb lélegzetvételnyi jön össze mármint a honosított PH-ból
ítélet: nagyon szép gyerekek, élvezettel olvastam végig (pedig nem olyan rég fejeztem be ékes ángélus nyelven) gratula és csak így tovább
(de az újat ugye nem akarjátok? )
dr samson:
Hidd el, tudom, hogy nem írtad komolyan, csak azért nem szeretem ezeket a hozzászólásokat, mert van, aki nagyon is komolyan gondolja őket.
inferno:
--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Úgyhogy azonnali folytatást követelek!!!
--- Idézet vége ---
Khöm...amerikában anno ez havi egy résszel ment. Mi kéthetente rakjuk ki az új részeket. Ergo nem nagyon kéne követelőzni...
--- Idézet vége ---
Ezek szerint nem tettem elég smile-t a mondat végére...
Ben Reilly:
Uraim, ez megint elsőrangú honosítás volt. Nagyon szépen köszönöm.
dr samson:
--- Idézet ---Úgyhogy azonnali folytatást követelek!!!
--- Idézet vége ---
Khöm...amerikában anno ez havi egy résszel ment. Mi kéthetente rakjuk ki az új részeket. Ergo nem nagyon kéne követelőzni...
--- Idézet ---hát ez jó rövid rész volt. És ez nem az első ilyen rész a planet hulkból, ami olyan rövidnek tűnik, mintha szinte semmi sem történne benne. Ez a sorozat csak egybe olvasva élvezhető, mert ilyen kis részletekbe adagolva ezek csak morzsák, a nagy egészhez képest.
--- Idézet vége ---
Szerintem abszolút nem volt rövid. Ha egyben akarod olvasni, akkor majd megtehetd, ha már kikerült az összes rész.
Amúgy köszi a véleményeket!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése