HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (170/272) > >>

drbob:
nos...gondoltam kivárok egy keveset, amíg egy nagyobb lélegzetvételnyi jön össze  mármint a honosított PH-ból

ítélet: nagyon szép gyerekek, élvezettel olvastam végig (pedig nem olyan rég fejeztem be ékes ángélus nyelven) gratula és csak így tovább

(de az újat ugye nem akarjátok?  )

dr samson:
Hidd el, tudom, hogy nem írtad komolyan, csak azért nem szeretem ezeket a hozzászólásokat, mert van, aki nagyon is komolyan gondolja őket.

inferno:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Úgyhogy azonnali folytatást követelek!!!
--- Idézet vége ---
Khöm...amerikában anno ez havi egy résszel ment. Mi kéthetente rakjuk ki az új részeket. Ergo nem nagyon kéne követelőzni...  
--- Idézet vége ---

Ezek szerint nem tettem elég smile-t a mondat végére...

Ben Reilly:
Uraim, ez megint elsőrangú honosítás volt. Nagyon szépen köszönöm.  

dr samson:

--- Idézet ---Úgyhogy azonnali folytatást követelek!!!
--- Idézet vége ---
Khöm...amerikában anno ez havi egy résszel ment. Mi kéthetente rakjuk ki az új részeket. Ergo nem nagyon kéne követelőzni...  

--- Idézet ---hát ez jó rövid rész volt. És ez nem az első ilyen rész a planet hulkból, ami olyan rövidnek tűnik, mintha szinte semmi sem történne benne. Ez a sorozat csak egybe olvasva élvezhető, mert ilyen kis részletekbe adagolva ezek csak morzsák, a nagy egészhez képest.
--- Idézet vége ---
Szerintem abszolút nem volt rövid. Ha egyben akarod olvasni, akkor majd megtehetd, ha már kikerült az összes rész.  

Amúgy köszi a véleményeket!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése