HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (163/272) > >>

Sepi:
Ne aggódj, holloo, minden okkal történik ebben a történetben. Még fog pár szövetségest szerezni Hulk, aztán jönni a fog a várt leszámolás is.

benya11:
Én is elolvastam a Hulk v3-as szériájának a 100. számát, és jó volt. Most is történt jópár dolog, szegény Miek megint megszívta... Köszönet a honosításért!

holloo:
Köszi az új Hulkot!  Nagyon jó ez a történet, de bevallom én már a "leszámolást" vártam. Még hogy Hulknak segítség kell  , én ezt a menjünk el a bölcsekhez dolgot hááát  egy kicsit erőltetettnek érzem. Persze jó, hogy végre egy kicsit jobban megismertük a szerzetest is, és nem akarom elkiabálni ezt a történet dolgot sem, hiszen lehet, hogy nagyon frappánsan fog folytatódni és bevallom én ebben reménykedem...

Farek:
Nagyon jó továbbra is ez a történet. Szegény Mieket viszont borzasztóan sajnáltam. Annyi mindenen ment keresztül, és most ez... Borzasztó.

Ben Reilly:
Mivel Doki a Stomon vendettát hírdetett, az olvasás után rögtön írom is a véleményt. Nagyon köszönöm a 100. rész honosítását, nem is tudom mikor rühelltem már úgy egy karaktert mint most a Vörös Királyt. Természetesen nem azért mert nem tetszik, hanem mert remekül meg van írva a figurája. Nem voltam soha egy nagy Hulk rajongó, de ezt a sztorit úgy érzem tökéletesen kapcsolták hozzá. Nagy köszönöt még egyszer a honosító csapatnak.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése