HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Egyrészt köszönöm a véleményt, másrészt a választ is. Tényleg érdekes, hogy miért fordulhat el az ember olyan sorozattól, amit már évek óta olvas. De ha szürke Hulk tetszett, azt is találsz az oldalon.
(ui: látom választottál avatart. nagyon helyes! )
jst222:
Kedves Hálózsák,
köszönöm a Hulk Világa - Hűség 1. részét.
Ez a rész is tetszett.
Korábban volt felém egy kérdés, hogy miért is tetszik jobban ez a Hulk, mint egy szokásos?
Nos, mint ahogy már írtam Én már kicsit untam a szokásos a hadsereg üldözi a Hulkot sztorikat, nagyon nehéz volt olyan történetet írni, ami tudott valami újat nyújtani egy magamfajta régi képregényrajongónak. Immáron ha jól számolom 21 éve olvasok képregényeket, és kb. 16 éve olvastam először Hulkot. A szürke Hulk-os vonal még lekötött, de aztán valahogy elszakadtam a Hulk-tól.
Azonban ez a Hulk Világa sorozat ismét nagyon tetszik, sok új karakter, nagyon szép fantáziavilág, tiszta lappal indulhatott újra a Hulk egy új világban. Nagyon tetszik a fészek lény is + az egész környezet.
Mégegyszer köszönöm a honosítást,
Üdv
jst22
SithLord:
Jaaaaa,aha ,tényleg azokat olvastam...csak kezdek szenilló lenni a korral jár...
Köszi az emlékesztetést!
Sepi:
Az extra hosszúságú 100-as számban három történet volt. Az első ez, ami most belekerült ebbe a TPB-be, a második a Hulk - The End című történet, ami már valamelyik másik honosító oldalra kikerült korábban, a harmadik pedig a Cho világa című rövid történet volt, ami egyben a World War Hulk felvezetője is. Ezt pedig még mi honosítottuk korábban, a Marvel Mozaik válogatásunk második számának a végére került. Biztos olvastad már, de ha nem, akkor olvasd el. A linkje kint van a hírekben is.
SithLord:
Üdv! Köszi az új Hulkot dr samson,Beigli69,Sepi!
Csóri Miek,micsoda nagy vesztesség árán lesz felszabadítva a népe..de talán az új gyerekek között lesz egy új királynő is... Most nálam van a hiba, vagy,miért nem látom a beigért extra hosszú terjedelmű 100. számot?Mert ez csak 24oldal volt... Azért várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése