HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (160/272) > >>

talgaby:
Kb. egy tucat rész jelent meg alig egy-két hete a Fenegyerek v2-ből az xfanzine-on...
Pókember képregényből meg az, ami szabad préda, az vagy honosítva volt a 'Tomon, vagy egyszerűen nem maradt szinte senki, aki kaine-en kívül honosított volna Pókikat.

Sepi:

--- Idézetet írta: jst222 ---De nemsokára tervezem, hogy belevágok a Fenegyerek V3-ba
--- Idézet vége ---
Nos, az érdekes lesz, mivel még mindig csak a v2 jelenik meg amerikában is, és valószínű, hogy hamarosan az is vissza fog állni v1-nek.

Pókemberből meg azért nem nagyon csinálnak új részeket, mert tabunak számít honosítás szempontjából, mert mint tudod, a Spidertom átment kiadóba, és Pókember képregényeket ad ki.

zozi56:

--- Idézet ---Én alapvetően amúgy Pókember rajongó vagyok, de a Spidertom vége óta senki nem szállít új részeket.
--- Idézet vége ---
A comicsquadon szoktak lenni Pókemberek, szerintem nézz be oda is, hátha találsz kedvedre valót.

jst222:
Kedves Hálózsák és Dr. Sámson,

köszönöm az Új Hulk részt! Egy szó mint száz, továbbra is nagyon tetszik, ez a jelenlegi kedvenc sorozatom elektronikusan. (papíron most éppen a Watchmen). De nemsokára tervezem, hogy belevágok a Fenegyerek V3-ba  a Hulk mellett. Nektek tetszik az a sorozat? Én alapvetően amúgy Pókember rajongó vagyok, de a Spidertom vége óta senki nem szállít új részeket.

Mégegszer köszönöm a honosítást.

ÜDv

jst22

Galamb:
Én is köszönöm. tényleg ütős a sztori, Az utolsó oldal meg marha jól néz ki így megrajzolva, meg ezzel a végszóval!  A honosítás is profi munka,    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése