HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (156/272) > >>

beigli69:
pedig én csak azt írtam, amit modtak :O
amúgy a krixkrax eredetiben is krixkrax

grey gargoyle:
Elolvastam én is a 101es hulkot. A rajz gyönyörű, Caeira eszméletlenül szépen meg van rajzolva és színezve, szinte egy festményre hasonít néha, vagy egy fotóra. A történet fura, hogy ezekről a tüskékről hirtelen kiderül hogy intelligensek, és aztán meg csak úgy átállnak a hulkék oldalára. de mindegy, mert ez sokat nem von le az értékéből, összességében nagyon eredeti és jó sztori. Viszont a fordítás nem tetszett.
"lezúzta a nagy arénát" ez szerintem túl szlenges ehhez a történethez.
"Az ősi erőnek csak a nyomai maradtak a vérünkben. Néha nem elég." mi ez a néha nem elég? ez egy nyelvtanilag hiányos mondat.
a "Nézz mélyen, Zöld Szikla" is furán hangzik egy kicsit
"...energiával záporozza a birodalmi csatahajókat." Miért pont záporozza?
egyébként az az Arch-e nevü valaki (aki vagy csak ebben a részben tűnt fel minden magyarázat nélkül, vagy nagyon elkerülte eddig a figyelmem) nemtudom hogy került az árnyékemberek kőhajójára, mikor nem is teleportált el hulkkal meg a többiekkel.
"egész idő alatt erősebb lettem" ez is elég magyartalan
"...szétrúgom a #ß@%T" Midet is?  biztos valami nagyon csúnyát mondott.

horjb:
Köszi szépen az eddigi PH részeket dr.Sámson, Beigli és Sepi valamint Ben!
Eddig nagyon jó a történet, a fordítás és a beírás is. Ez a tpb szerű formátum nagyon jól néz ki, főleg az eredeti borítók rovat, valamint a részletek amik bemutatják a szereplőket a bolygót...stb.
Szóval szeretném megköszönni, hogy elolvashattam! Várom a befejezést!

Asys:
Ezúton szeretném megköszönni a fordítónak és a beírónak a Planet Hulk-ot!
Le a kalappal,de tényleg!  
A legszínvonalasabb,legjobb,legizgalmasabb és legütősebb képregény és story jelenleg itt a Hálózsákon!Durva,hogy még a Tüskék is Hulk mellé álltak!
Már alig várom,hogy Hulk elkenje a száját a Vörös Királynak!

talgaby:
Na igen, nem is emlékszem, mikor volt ennyire népszerű akármi is a Zsákon (Na jó, emlékszem... de az csak egy hatrészes mini volt). Ilyenkor már sajnálom, hogy nem hosszabb a sztori.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése