HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (155/272) > >>

Sepi:
Hát igen. Minden évben elmehetne a Hulk egy másik bolygóra, hogy rendet tegyen rajtuk.  Hulk Sliders.  

dr samson:
Horjb: a te hozzászólásodat észre sem vettem. Nagyon szívesen! És már nem kell sokat várni a befejezésre. Sajnos...

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---"Nézz mélyen, Zöld Szikla"
--- Idézet vége ---
Neked még sosem mondta senki, hogy nézz mélyen valaki szemébe?

--- Idézet vége ---

És itt hol van a szemébe? hová nézzen mélyen? mit nézzen mélyen?

Egyébként meg nem bosszú volt a hozzászólás, de te annak veszed aminek akarod, csak téged minősít.

zozi56:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---"Az ősi erőnek csak a nyomai maradtak a vérünkben. Néha nem elég." mi ez a néha nem elég? ez egy nyelvtanilag hiányos mondat.
--- Idézet vége ---
Itt igazad van, itt a tükörfordítás csapdájába estem, és kimaradt egy "Ami" a mondat elejéről, ami kell a magyar verzióhoz.
--- Idézet vége ---
A többihez nem szeretnék hozzászólni, van közöttük jó és rossz is, de szerintem ez a kettő így két teljesen értelmes és korrekt mondat. Nem gondoltam volna, hogy ezen valaki fennakad.

dr samson:
Ne is haragudj GG, de hány fordítást is csináltál eddig? De, hogy lásd kivel van dolgod, tételes válaszolok a kérdéseidre:

--- Idézet ---"lezúzta a nagy arénát" ez szerintem túl szlenges ehhez a történethez.
--- Idézet vége ---
Na most, ha az eredeti szövegben smash van, akkor az zúzás. Ami egyáltalán nem szlenges.

--- Idézet ---Néha nem elég." mi ez a néha nem elég? ez egy nyelvtanilag hiányos mondat.
--- Idézet vége ---
Itt igazad van, itt a tükörfordítás csapdájába estem, és kimaradt egy "Ami" a mondat elejéről, ami kell a magyar verzióhoz.

--- Idézet ---"Nézz mélyen, Zöld Szikla"
--- Idézet vége ---
Neked még sosem mondta senki, hogy nézz mélyen valaki szemébe?

--- Idézet ---"...energiával záporozza a birodalmi csatahajókat." Miért pont záporozza?
--- Idézet vége ---
Miért ne? Abszolút nem értem mi a gondod a záporozza szóval...

--- Idézet ---"egész idő alatt erősebb lettem"
--- Idézet vége ---
Itt szintén nem értem mi a gondod.

És mellesleg, ha ezt az egészet zajrus kollégával találtátok ki, hogy jól visszavágjatok, akkor eléggé gyerekesre sikerült a "bosszú".  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése