HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
holloo:
Köszi az új Hulkot! Végreeee a leszámolás! Ez a rész is nagyon jó volt, egészen a "Hulk összerakja a bolygót?!?!!?" dologig. Ezt azért egy kicsit durva, még Hulkhoz képest is. Nagyon sajnáltam, hogy egy ilyen jó részt egy ilyen "agyament butasággal" rontanak el. Na mindegy. A végső jelenet viszont nagyon jó lett, erről a Hulk a trónon képről nekem egyből a "Conan, mint bölcs király" ugrott be. A sorozat egyébként tényleg egyre jobb, csak ez a fránya "tektonikus leszámolás" ...
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Gorgonita ---Ződ Szikláék csak azért beszélnek így, mert szörnyek, és mind más bolygóról jöttek, de nincs kommunikátoruk se. Szerintem tök autentikus a dialektusuk zavaros szintaxisa, akár direkt akár hiba.
Egyébként meg csak azért záporoztam be ide, hogy szóljak mélyen nézem a Planet Hulkot, mert zúz rendesen.
--- Idézet vége ---
Most olvastam csak a hozzászólásod. Jófej vagy
De a záporozni nekem nagyon fura szóhasználat akkor is ezekre, én sosem hallottam még így használni.
Galamb:
Köszi szépen! Szerintem is zseniális, és várom a folytatást. A honosítói munka is kalaplevételt érdemel.
Gorgonita:
Szerintem Hulk megitta a lávát.
talgaby:
Speciel szerintem az a jelenet volt az, ahol Pak kissé túlságosan is elengedte magát. Még a Marvel igencsak kifacsart fizikájával is túl látványos marhaság volt, pedig addig szépen megmaradt a zöld John Carter keretein belül. Maga az előtte lévő csata viszont emgfelelő mértékben epikus lett, ahogy egy történetvégi főellenféllel le kell számolni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése