HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Ben Reilly:
Uraim ez után a rész után is csak azt tudom mondani hogy minden tiszteletem a tiétek, remek volt a honosítás és a történet. Nagyon köszönöm.
Farek:
Igen, az a Hulk történet valóban nagyon jó, köszönet érte a honosítóknak. És végre a nagyokos Árny véneknek is van mind elgondolkodniuk
joker00:
Már jópár éve el-el látogatok az oldalatokra, de a Hulk világa tett rendszeres
olvasótokká, és kezdem miatta napi szinten pótolni a lemaradást.
Láttam sokszor volt az oldal történetében, hogy elkeseredtetek a vizaigazolás
hiánya miatt. Én most először szeretném nektek megköszönni ezt a történetet
és mindazon kellemes órákat amiket a honosítások olvasásával töltöttem.
Hálával tartozok, nagyon szépen köszönöm!
Sok sikert a továbbiakhoz, és motiváljon titeket, hogy jópár ember életét teszitek kellemesebbé.
SithLord:
Üdv! Tyűűűű,na ez a fejezet..még nem tudom milyen lesz az utolsó dupla finálé,de látatlanban nekem ez a rész tetszett eddig a legjobban!Mikor Hulk átváltozott egy pillantra Bruce-á,esküszöm ,hogy elkezdett dobogni a szívem az izgalomtól! Aztán,ahogy beugrott az arénába,mint egy állat és végül lehűtötte a kedélyeket,elképesztő...Végül,ahogy megmutatta az igazi külsejét leendő kedvesének..ohh...frenetikus..Kiváncsi leszek Miek intrikájára,hogy fogja ezt Hulk elviselni..és ,hogy fog visszaérkezni a földre?! Azt hiszem,hogy ez lesz a legjobban várt honosítás,részemről,szóval köszönet dr. samson & beigli69!
Az ERŐ legyen veletek!!!
talgaby:
Mivel azt jövő nyár végétől honosítani fogom (hacsak egy kiadó nem szól közbe), kissé érdekesen venné ki magát...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése