HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (139/272) > >>

dr samson:
Ráadásul egy egész jó sorozat az. Főleg Ron Garney rajzaival, akinek imádom a munkáit!

Sepi:
Nem olyan fura ez, hiszen abban a történetben pontosan kiderül, hogy csak a Korona Város pusztult el a robbanásban, a világ többi része éppen maradt.

zozi56:

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---(mellékesen megjegyzem, nem ehhez kapcsolódva, hogy nagyon fura ötlet ezek után kitalálni, hogy valakinek a sztorija ezen a bolygón folytatódjon tovább ala son of skaar)
--- Idézet vége ---
És jó vagy rossz értelemben tartod furának?

grey gargoyle:
Sziasztok

Elolvastam az utolsó kettő planet hulk rész honosítást is. Nagyon tetszett, gyönyörű szép és tiszta, világos képekben teljesedik ki az egész, a robbanásig, ami a történet betetőződése. minden elpusztul. A teljes virágzó harmónia építése után, jön a káosz, a totális pusztulás.
(mellékesen megjegyzem, nem ehhez kapcsolódva, hogy nagyon fura ötlet ezek után kitalálni, hogy valakinek a sztorija ezen a bolygón folytatódjon tovább ala son of skaar)
köszönet a gárdának. szép munka volt.

Sepi:
Örülök, hogy mindenkinek tetszett a történet.  Sejtettem, hogy sokaknak tetszeni fog, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire kitörő sikere lesz. Igaz, az is tény, hogy valóban ez volt az utóbbi évek (sőt talán az ebben az évezredben született) legjobb Hulk története. Korábban is, amikor amerikában megjelent ez a sztori, nagyon sok új és régi rajongót hozott vissza, nyert meg magának a zöld behemót. Ennél jobb már csak tényleg az lenne, ha nyomtatásban is kiadná valaki ezt a történetet.  
Mindenesetre elmondom mégegyszer, hogy örülök neki, hogy tetszett nektek. És várjátok ki a folytatást, a Hulk Háborúját.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése