HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (138/272) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: SithLord ---És ha hazaér,akkor vele lesznek a többiek is akiket megismerhettünk?
--- Idézet vége ---
Igen, ha visszajön, akkor jön vele az egész banda.  

--- Idézet ---mert itt még teljesen úgy akarták lezárni ezt a történetet, hogy semmi nem maradt itt, szétcsúsztak a tektonikus lemezek, és elpusztult a civilizáció
--- Idézet vége ---
Igen, azon a részen ahol a bomba robbant, ott minden elpusztult. Ott dühöngött a Hulk is egy nagyot. De attól még nem pusztult el ott minden. Nem retcon az.

grey gargoyle:
Rossz értelemben, mert itt még teljesen úgy akarták lezárni ezt a történetet, hogy semmi nem maradt itt, szétcsúsztak a tektonikus lemezek, és elpusztult a civilizáció. Szóval a folytatás csak egy szokásos retcon.

dr samson:

--- Idézet ---nagyon nem fog nektek hiányozni semmiféle Hulk itt.
--- Idézet vége ---
Talgaby ki akarja húzni nálam a gyufát...

--- Idézet ---Tudom,hogy azt írtad lentebb,hogy jövőre nem lesz Hulk Háborúja,de láthatod,hogy a nép szeretné ,és addig üsd a vasat, amíg meleg...szóval nem lehetne esetleg mégis csak folytatni?
--- Idézet vége ---
Nem.  Jövőre itt Megsemmisülés, illetve a NewGenen meg 52, ami engem is érint. Elég két nagy esemény egy évben.  

--- Idézet ---És végül, szeretném én is megköszönni az egész sorozatot dr. samsonnak és Sepinek!
--- Idézet vége ---
Köszönjük. De szegény beigli69-et már megint kihagyja mindenki!  

talgaby:
Jövőre így is dögivel van tervünk... meg ha majd belendül az Annihilation, nagyon nem fog nektek hiányozni semmiféle Hulk itt.

SithLord:
Üdv! Ez döbbenet...micsoda végkifejlet..ilyen bánatot,a meg nem született gyermek és a kedvese is elégtek...ÁÁÁÁ,nagyon dúrva!!!Atyaég mi lesz itt ha hazaér?!És ha hazaér,akkor vele lesznek a többiek is akiket megismerhettünk?Nagyon-nagyon kiváncsivá tettetek!!!Tudom,hogy azt írtad lentebb,hogy jövőre nem lesz Hulk Háborúja,de láthatod,hogy a nép szeretné ,és addig üsd a vasat, amíg meleg...szóval nem lehetne esetleg mégis csak folytatni?  És végül, szeretném én is megköszönni az egész sorozatot dr. samsonnak és Sepinek!    
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése