HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Sepi:
--- Idézetet írta: benya11 ---de Cairea is meghalt? Ne már!
--- Idézet vége ---
Meg, biza. Én is sajnáltam, főleg, hogy szerintem nagyon jól illett hozzá, jó lett volna látni, hogy milyen lett volna mellette. Betty óta ő volt az egyetlen női karakter, aki tényleg jól mutatott Hulk mellett. Kár érte.
benya11:
Most olvastam el a Hulk v3 #103-105-öt. Ilyen befejezésre nem számítottam. A történet végén már szinte meghatódtam... Komolyan. Nagyon jó, megható volt ez a befejezés, de Cairea is meghalt? Ne már! Így az utolsó rész elolvasásával csak még jobban megbizonyosodtam róla, hogy a Hulk Világa egy nagyon jó történet. Nem emlékszem hogy olvastam ilyen hosszú, és mégis nagyon élvezhető történetet! Ezúton szeretném kifejezni az összes honosító részvételét, akik e történeten dolgoztak. A Hulk háborúját pedig már piszkosul várom, de gondolom ez így lesz még az elkövetkező 1-2 évben is. Szóval mégegyszer köszi, srácok!!
SithLord:
Köszi az infókat Samson doki & Sepi! És köszönöm még beigli69-nek is a Hulk világát!
Doki,könyörülj a népnek..legalább 2havonta 1részt a Hulk Háborújából!!!
És most mindenki utánam,kórusban!!!!
Sepi:
Igen, ezeket az összefoglalókat még mi csináltuk, amikor amerikában megjelent a World War Hulk. De csak tényleg az olvassa el őket, aki nagyon kiváncsi, de aki szereti a meglepetéseket, inkább hagyja ki, mert erősen spoileresek.
Inkább könyörögjetek dokinak, hátha a nagy nyomás, vagy rajongói kérések hatására legalább egy vagy két szám fordításával meglep titeket jövőre.
joker00:
Hát ez is eljött! Nagyszerű történet volt és hálás vagyok ,hogy megismerhettem
általatok. Én még soha nem érzékenyültem el képregényen ,pláne nem szuperhős
sztorin, páne nem Hulkon , de most sikerült. Hulkot annak idején teljesen
sablonos karakternek hittem, de most az egyik kedvencemmé vált.
Mégegyszer köszönöm! Ugyanakkor nagyon bízok benne hátha megtörténik a csoda
és nem hagytok lógva azt illentően hogyan folytatódik a sztori. Biztosan a tervezett
honosítások is épp ilyen jók, de egy ilyen volomenű sztorit kár lenne elvágni, bár éertem
én hogy VÉGE van de NA!!! Nagyon hálás lennék ha Hulk átzúzna 2009-be legalább havi egy füzettel!
++
Vagy h más nem legalább meséljétek el pár sorban hogyan folytatódna a történet. Köszi!
++
Oké megtaláltam : http://sepiking.extra.hu/index.php?spgmGal...pgmFilters=#pic
köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése