HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (136/272) > >>

benya11:
Köszönjük doki előre is az Amazon: Hulk nélküli világ-ot!

Genál:

--- Idézetet írta: talgaby ---Jövőre így is dögivel van tervünk... meg ha majd belendül az Annihilation, nagyon nem fog nektek hiányozni semmiféle Hulk itt.
--- Idézet vége ---
húhú jövőre se lesz egyszerű

dr samson:

--- Idézet ---Inkább könyörögjetek dokinak, hátha a nagy nyomás, vagy rajongói kérések hatására legalább egy vagy két szám fordításával meglep titeket jövőre.
--- Idézet vége ---
Sepi: hát már te is fiam, Brutus?  

--- Idézet ---Biztosan a tervezett
honosítások is épp ilyen jók, de egy ilyen volomenű sztorit kár lenne elvágni, bár éertem
én hogy VÉGE van de NA!!! Nagyon hálás lennék ha Hulk átzúzna 2009-be legalább havi egy füzettel!
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---A Hulk háborúját pedig már piszkosul várom, de gondolom ez így lesz még az elkövetkező 1-2 évben is.  Szóval mégegyszer köszi, srácok!!
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Doki,könyörülj a népnek..legalább 2havonta 1részt a Hulk Háborújából!!!  
És most mindenki utánam,kórusban!!!!
--- Idézet vége ---

Srácok, higgyétek el, én nagyon örülök neki, hogy ilyen lelkesek vagytok, de egy valamit értsetek meg. Nekem is van egyfajta ütemtervem, ami szerint működök. És ezt a tervet én most nem szeretném felborítani, mert azzal ezen az oldalon, de más oldalakon is gondokat okozhatnék. Ráadásul, ha lesz, a WWH nem egy emberes munka lesz fordítás szempontjából, szóval a többiektől sem kérhetem, hogy most hirtelen mindeki csinálja inkább ezt.
De, ha nagyon jók lesztek és ha nagyon szépen kéritek, egy valamiről lehet szó. Méghozzá a She-Hulk: A Hulk nélküli világ című 4 részes sztori honosításáról, amit annak idején úgy is meg kéne csinálni, ha belekezdünk a WWH-ba, mert vannak benne előzmények. Szóval ez esetleg kimehetne olyan 2-3 havonta jövőre.  
De nagyon kérek mindenkit, hogy engem is értsen meg kicsit. Nekem is van saját életem és ráadásul jövőre egy kemény félév elé nézek az egyetemen is.  

De ettől függetlenül mindenkinek köszönöm a bíztatást és a dícsérő szavakat is. Nagyon jól esnek és nagyon örülök, hogy ilyen népszerű lett ez a honosítás, ha már annyi munkát öltünk bele.

Sepi:
Végül már nem is ezért lett rájuk dühös. Hiszen már megbékélt azzal, hogy itt kel lennie, sőt még tetszett is neki. Ami kiváltotta belőle a dühöt, az az, hogy az ő gépük robbant fel, és az ölte meg Caiera-t, az pusztította el az új birodalmát.

benya11:
Hát igen, én is kb. ezt gondolom.
Viszont ha Reed-ék nem lövik ki Hulkot erre a bolygóra, akkor Hulk meg se ismerte volna Sakaar-t és lakosait... De ettől függetlenül már várom ahogy Hulk beveri Redd képét!    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése