HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
--- Idézet ---nekem hiányzik a Planet of Hulk!
--- Idézet vége ---
Hát akkor rajta, fent van az egész a szerveren, olvasd el újra és újra és újra... És nem veszi itt senki a szívére, ha kritizálsz. Nézz be egyszer a Transformers topikba! Ott mindig, mindenkinek az volt a baja, hogy miért van hetente Hulk és csak havonta TF... Ebből is látszik, hogy kinek a pap, kinek a papné. Ahogy te is mondtad. De nincs is ezzel semmi baj. Szerintem Garrido kollegával kéne összehaverkodnod, neki is mindig az volt a baja, hogy nem olyan sztorikat rakunk ki, amit ő szeret. Na erre a múltkor a kérésemre össze is állított egy olyan listát, hogy csak nyeltem egy nagyot.
Az MA sztoriknak meg pont az a lényegük, hogy gyerekesek, mivel 6-12 éves gyerekeknek írják őket. Ja és, ha ez a Superman nem tetszett, majd fog a karácsonyi vagy a szilveszteri meglepi.
És, hogy egy kicsit témánál maradjunk: elárulom, hogy bár kissé rendhagyó formában, de már idén karácsonykor folytatódik a Hulk Világa történet a WWH-val. De előre mondom, rendhagyó formában!
jst222:
Kedves Hálózsák,
nekem hiányzik a Planet of Hulk!
Az e heti frissítésben a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 13. száma nekem túl gyerekes és "egyszerűcske".
Superman-t és Supergirl-t én szeretem, de ezt a Clark Kent-es történetet nem.
A Spawn-t is szeretem - néha - de ez a rész a középkor ugyanakkor nagy szilikon mellű harcosnők..., hát.......
A maradék 2 történetet nem kedvelem.
Ne haragudjatok rám, nem kritizálni akarok, és köszönöm a munkátokat, de ez az Én véleményem. Kinek a pap kinek a papné ugyebár.
Üdv
jst22
grey gargoyle:
Csak kötözködni akartam
dr samson:
Ha észrevetted, használd a szerkesztés gombot.
joker00:
Dó! ennyi helyesírási hibát egy hozzászólásban... most vettem észre bocs
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése