Köszi, Talgaby. Sepi jól rátapintott a negatív szereplők iránti elkötelezettségemre.

Na azért arről is tudnék szólni, hogy amennyiben B-nek csak az ereje van, akkor ez köbö a Marvel szereplőinek a felére igaz. (Lény, Amazon, Hulk, Tigriscápa, Góliát, estébé. ) Másrészről szerintem nem pusztán az ereje a fegyvere, ott van az állóképesség, a fáradhatatlanság, sérthetetlenség, a ki nem merülő erő, arról nem beszélve, hogy kivágod a világűrbe 10 évre, Ő még mindig ott lesz és várja a visszatérést. A többiek (Hulk is) nagyon hamar elpusztulnának itt és ez valóban tény. Akárkit kidobna egy kézitusa során és meghalna. Ha nem terem ott mondjuk Nyíl úr egy repülő kockával, hogy megmentse a delikvenst.
Igen, a negatív karakter a mániám, mert szerintem azok hihető alakok, de elfogultságtól mentesen mondom, a valóságban Bulldi a 90%-ot lenyomná, köztük Hulkot is. Akivel szemben nem lenne esélye, az mondjuk (fáj kimondani, de ebből is látszik, hogy objektív szemszögből nézem) Superman. A gyorsaságával egy másodperc alatt kidobná az űrbe, ez ellen pedig B. tehetetlen lenne.
Szóval szerintem azzal a kijelentéssel, hogy B-nek csak az ereje van, óvatosan kell bánni, mivel akkor szinte mindenkinek csak ez az egy fegyvere van. Nem lehetne úgy legyőzni, mint azt beállítják, mert lemorzsolna mindenkit (jóformán) és szép lassan menne előre. A félisten-szerűséget meg azért írtam, mert az, hogy nincs szüksége semmire (szó szerint), talán örökké élhetne(nem tudom, hogy öregszik-e a szervezete, szerintem nem), fizikailag kb sérthetetlen, erőtere van, azért eléggé kuriózum és olyanná teszi, mint Szauront. Nem olyan mágiája van neki sem, mint pl Yvorl-nak, tehát csimbumcirkusz, de azért mágia, akkor is, ha nem olyan színpadias.