HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
No, szóval sikerült végre elolvasni. Helyes! Köszönjük szépen a kimerítő véleményt, öröm az ilyeneket olvasni. Amúgy nem volt az olyan grandiózus, vagy legalább is, nekem nem. Így utólag visszagondolva hihetetlenül gyorsan lehetett fordítani a sztorit, meg hát amit az ember élvez, arra nem sajnálja az időt (azóta is csak egy olyan sztorit honosítottam, aminek minden egyes percét élveztem, az majd valamikor megy ki a NewGenre, ha vége a Válságnak, illetve most csinálok még egy honosítást, amit legszívesebben abba sem hagynék ).
A béke nevében rajzaiban egyetértünk. Szerintem is királyak, bár szerintem a borítókkal sincs semmi gond. Talgaby meg majd úgy is jön és lehúzza az F4-t, meg JMS-t...
Ja és a WWH még messze van. Előtte még kéne a She-Hulk: Planet without Hulk tpb, amit legjobb esetben is nyár elején, vagy talán májusban kezdek el kipakolni ide az oldalra...
freakdavE:
Üdv!
Elolvastam a Planet HULK-ot. Szerintem ZÚZ.
Az F4 sztori igazán megindító volt, Ben nagyon emberien viselkedett és a családjogi mellékszál is remek volt. Kétszer is elolvastam egymás után, annyira tetszett. Persze Straczynski mestertől ilyesmit vártam. A rajz is végig jó volt és persze a honosítás is teljesen korrekt.
A Béke nevében szintén tetszett. A szereplők hűek voltak önmagukhoz, főleg Fury tetszett. Maga a történet jó volt. A száműzetésben élő HULK és az ellene irányuló összeesküvés is remek volt. El tudom képzelni mekkorát ütött az olvasóknak a későbbiek ismerete nélkül. A műhold-ellenfél is elég kreatív egylövetű ellenség volt.
A rajz nagyon rendben volt, ez a különleges színezés meg különösen bejött nekem. Kár, hogy a történet borítói heveny hányingert generálnak nálam gyomortájékon. A honosítás szintén jó lett.
Maga a HULK Világa élvezetes olvasmány volt. A fordulatok annyira nem nyűgöztek le (kivéve a legvégsőt a siklóval) A karakterek tetszettek, bár kicsit egysíkúak voltak. Nem igazán kukkantottak ki a nekik rendelt szerepkörből, kivéve Mieket, aki végig a kedvencem volt a történet során. Persze azért mindenkinek megvolt a maga nagy jelenete és azok mindegyike valóban remek is volt. Még jó hosszan elemezhetném a HULK Világát, de nem teszem. Összességében remek volt.
A rajz sem hagy kivánnivalót maga után. Végig nagyon szép és élvezetes.
A honosítás majdnem kifogástalan. Egyedül a Hűség TPB beírásában láttam pár "nyomdahibát", főleg az eleje felé. De ezt leszámítva szép és jó mind a fordítás, mind a beírás.
Gratulálok ehhez a grandiózus munkához.
Akkor jöhet is a WW HULK...
dr samson:
Hát én erre most inkább nem reagálok semmit. erre szoktam én azt mondani, hogy nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem, hogy kicsik a kerítések...
Aldarion:
--- Idézetet írta: Sepi ---Ez inkább fárasztó, mint vicces.
--- Idézet vége ---
Hááát szerintem is ritka "érdekes" felfogás, de az is biztos, hogy nem sok foglalma lehet a Hulkról... Egy szóval sem mondtam hogy poénos. Mindössze kíváncsi vagyok a doki véleményére.
Sepi:
Ez inkább fárasztó, mint vicces.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése