HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (118/272) > >>

dr samson:
Ha már így állunk még egy darabig, akkor hadd reklámozzak már nektek egy kicsit:

A múltkor elfelejtettem szólni, hogy az X-fanzinere felkerült a Hihetetlen Hulk v3 84. száma, benne az House of M-el, és annyit elárulhatok, hogy már a 85. szám is készül.  Természetesen én fordítom őket és így addig sem Hulk nélkül lennetek, amíg itt nincs frissítés.

De, mihelyt vége a kényszerű szünetnek, visszatérünk a Hulkra is, remélhetőleg szépen, havonta haladva letudjuk idén a teljes MA Hulkot, illetve, újra folytatjuk majd a félbehagyott Paul Jenkins-es korszakot is, (vagyis a Hihetetlen Hulk v3 első felét) amiből még 7 szám van hátra, amit mindenképpen ki akarok majd rakni ide, ezek szintén kikerülnek majd a 2009-es évben, valamint, majd a 87. számot, ami a HoM levezetése, és akkor így nem lesz rés a HoM és a Planet Hulk előzetesek között.  Ezen kívül még ami szinte biztos, az a She-Hulk: Planet without Hulk sztori lesz, ami a WWH-t hivatott majd felvezetni. ezt majd valamikor nyár környékén tervezem elkezdeni és ebből is következik, hogy idén nem lesz WWH!  

Ezek a biztos tervek, de persze, még bármi közbe jöhet.  ezen kívül, ami még tervbe van, az a Hulk: Destruction 1-4. mini, a Hulk: Gray 1-6., illetve a Doc Samson vol2 1-5. Hogy ebből mi valósul meg idén, az kérdéses, de legalább a Sámson doki minit szeretném majd megcsinálni nektek. Gondolom mindenki sejti, miért...  
ezen kívül örök tervem még az oldalon lévő Peter Davides sztorik kiegészítése is, de ez idő hiányában szinte kizárt, hogy megvalósul...  

Szóval kb ennyi. Gondoltam összefoglalom nektek kicsit, hogy mire lehet számítani idén (elkerülendő a "mikor jön a WWH?" kérdéseket), meg hátha ezzel még kicsit fel tudom dobni a fórumot, addig, amíg nincsenek újra frissítések.

freakdavE:

--- Idézet ---1990 környékén még talán elhittem volna, pláne a látszólagos haáluk és visszatérésük után, hogy a gyámügy rájuk száll, de hát ez 16 évvel később jött ki, amikor már abszolút más módon írják a képregényeket.
--- Idézet vége ---
Arról nem JMS tehet, hogy előtte senkinek sem jutott eszébe erről a témáról írnia.  Az persze lehet, hogy ő meg már elkésett vele.

talgaby:

--- Idézet ---Szerintem pont az a történet lényege, hogy a bürokraták igenis vannak olyan hülyék, hogy ennyi viszontagság után kapnak csak észbe, hogy talán veszélyben vannak a Richards gyerekek
--- Idézet vége ---
Igen, ez szép és jó volna, csak hol voltak ezek a lelkiismeretes hivatalnokok a gyermekvédelemtől, amikor Franklin hét évesen a Power kölykökkel együtt a Harsona címoldalán is parádézott, miközben űrlényekkel és szuperbűnözőkkel bunyózott nagy nyilvánosan? Sántít ez, hogy ilyenek után jönnek (és most vegyük úgy, hogy nem tudtak Galactus feltámasztásáról, mert Richardsék nem verték nagydobra), ráadásul mondom, 10 évvel a születése után, amikor pont nem volt a közelmúltban semmiféle komolyabb veszedelem. 1990 környékén még talán elhittem volna, pláne a látszólagos haáluk és visszatérésük után, hogy a gyámügy rájuk száll, de hát ez 16 évvel később jött ki, amikor már abszolút más módon írják a képregényeket. De egyébként is JMS F4-e olyan volt, mintha véletlenül mindenki visszarepült volna a Byrne által írt korszak kellős közepébe.

freakdavE:

--- Idézet ---Felesleges lehúznom, megtettem már előtte, nem akarom ismételni önmagam. Örültem, hogy a végére értem, részemről ennyi.
--- Idézet vége ---
Visszakerestem azokat a hozzászólásokat.
Nos, én nem vagyok szakértője az F4-nek, így Ben jellemábrázolása bennem nem okozott lelki törést. Nekem önmagában tetszett a történet, a csapat múltjától függetlenül. Nekem az szúrt szemet, hogy Fáklya azbeszt kesztyűt húzott, hogy szállítani tudja Bent...  Akkor most a Lény mégis viaszból van, nem szuperellenálló sziklából, vagy mi?
A gyermekvédelmisekkel kapcsolatban viszont nem értek egyet. Szerintem pont az a történet lényege, hogy a bürokraták igenis vannak olyan hülyék, hogy ennyi viszontagság után kapnak csak észbe, hogy talán veszélyben vannak a Richards gyerekek, és ezután naná, hogy okosabbnak képzelik magukat és azt hiszik, hogy jobban vigyázhatnak rájuk, mint a világot kismilliószor megmentő családjuk.
A "Banner és Rick nem ismerték egymást a gamma-baleset előtt" témában teljesen igazad van. Persze a sokévi ismeretség után, a frissen összezavarodott HULK is emlékezhetett rosszul, nem csak JMS lehetett felületes.  

--- Idézet ---Amúgy nem volt az olyan grandiózus, vagy legalább is, nekem nem.
--- Idézet vége ---
Nem is csak rád gondoltam, hanem az egész stábra.   A grandiózus alatt azt értettem, hogy azért elég sok számról van szó, amik elég gyors ütemben készültek el és emellett sikerült minőségi munkát végeznetek. Úgyhogy ne tessék itt szerénykedni.

--- Idézet ---Ja és a WWH még messze van.
--- Idézet vége ---
Oh, tudom én azt.   Csak nem akartam megtörni az olvasói követelőzés régi hagyományát.

talgaby:
Felesleges lehúznom, megtettem már előtte, nem akarom ismételni önmagam. Örültem, hogy a végére értem, részemről ennyi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése