HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (116/272) > >>

benya11:
Elolvastam az MK Hulk #08-at. Szerintem nem volt rosszabb rész az előzőknél, hozta a már megszokott vicces, poénos formáját. Namor kicsit írritáló volt benne, de ez az Avengers v1 első számaiban is így volt. Vicces volt, hogy a Névtelen mindig veszekedett a testvérével, hogy mi legyen a neve. Bob, Roy...  Szóval tetszett, köszi a honosítást Samson doki!!
Az értékelésnél mindenből ötöt adtam neki, kivéve a fordításra a helynevek miatt. Ne értsd félre, egyáltalán nem volt zavaró, de így nekem egy 4-esnek felel meg.

dr samson:
Hát nem tudom. Kinek a pap, kinek a paplan, de szerintem ez egy k*rva jó történet volt! Én nagyon szeretem ezt a sztorit, szerintem sokkel jobb, mint az a kettő, ami majd most jön. Legközelebb szerintem a Lényes szám lesz jó, utána meg már egyik sem igazán...  

--- Idézet ---A fordítás is korrekt, viszont én hiányoltam a helyszínek feliratának honosítását.
--- Idézet vége ---
Hú banyek, ezt szégyellem is...  Nem tudom, hogy fordulhatott elő, pedig még javítás után is át szoktam futni egyszer-kétszer a képregényeket, de ezt nagyon nem vettem észre...

Farek:
freakdavE nagyjából mindent elmondott előttem. gyengécske, egyszer olvasható történet, pár közepesen jó humorral, amit a kétfejű Ismeretelen/Bob/Roy/stb. szolgáltat. De a honosításra nem lehet...ne panasz a feliratok nélkül.

Sepi:

--- Idézetet írta: freakdavE ---A fordítás is korrekt, viszont én hiányoltam a helyszínek feliratának honosítását.
--- Idézet vége ---
Jé, tényleg. doki, ezeket kihagyni... Ejnye-bejnye.  

freakdavE:
freakdavE olvas MK HULK #8! freakdavE értékel és ad csillagokat!  

Meg kell mondjam, a történet harmatgyenge. A jó poénok mentenek valamit a dolgon, de az Oltalmazók összeállásának eredeti története jobb. A rajz viszont tetszik, az arcok nagyon kifejezőek és a panelkezelés is kifejezetten bejön.
A fordítás is korrekt, viszont én hiányoltam a helyszínek feliratának honosítását.
Hogy legyen viszonyítási alapom, elolvastam a 7. részt is. Kénytelen voltam mindenre max csillagot adni. Nagyon tetszett az a képregény,úgy ahogy van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése