HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Sepi:
--- Idézetet írta: zozi56 ---A mostani Hulkot pedig... már nem követem egy ideje. Megmagyarázták már, hogy Hulk miért felejtett el beszélni?
--- Idézet vége ---
Szerinted Loeb olyan aki elmagyaráz bármit is? Egyszerűen csak ez van és kész. Ő gondolom utoljára még a hetvenes évekből olvasott el egy Hulk képregényt, azt hitte hogy még mindig ott tartanak, ezért azt vette alapul. Legalábbis más magyarázatot nem tudok, hogy miért szar ennyire nagyívben a szereplők eddigi múltjára. Vagy lehet hogy csak szólni kellene neki, hogy ez nem az Ultimate Hulk.
zozi56:
--- Idézetet írta: dr samson ---Hogy az Age of the Sentryről már ne is beszéljünk...
--- Idézet vége ---
Beszélhetünk róla, de nekem nem tetszett, így csak az első részt olvastam. Tényleg olyan volt, mintha egy az egyben az Aranykorból olvasnék egy füzetet, és épp emiatt nem jött be. Idegen tőlem az a stílus.
A mostani Hulkot pedig... már nem követem egy ideje. Megmagyarázták már, hogy Hulk miért felejtett el beszélni?
talgaby:
Az Age of the Sentry zseniális sorozat volt. Parkerről eddig is lehetett tudni, hogy képes korhűen visszanyúlni az Aranykorhoz, bizonyos szempontból jobban, mint Alex Ross, aki inkább modernizálja azt a kort, de az AotS a rajzaival együtt mintha egy az egyben csak a hatvanas évekből jött volna. És mellé még Tobin is ott volt, aki mostanában még Jeff Parkernél is jobb füzeteket tud összedobni.
dr samson:
--- Idézet ---A mostani Hulkja viszont tényleg kritikán aluli.
--- Idézet vége ---
Hogy az Age of the Sentryről már ne is beszéljünk...
Gyidur:
Pont ma olvastam a C.A 25-öt, de erről a miniről nem hallottam, mindenképpen beszerzem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése