HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
jó, legyen neked igazad: az is belemagyarázás...
Sepi:
Mostanában én is jól elmaradtam vele. Kb január óta nem olvastam azt a címet, így most ez nekem is új.
Gondolom lehet hogy az eszét most azért hozták vissza, mert jön majd a kisfia.
--- Idézet ---Ez a szerinted nem ebből építkezett dolog most kb olyan, mint a klasszikus vicc a költővel meg a tanárnővel, vagyis bármit bele lehet magyarázni.
--- Idézet vége ---
De ennyi erővel az is belemagyarázás, hogy valószínűleg meghalt az a személyisége.
dr samson:
Ez a szerinted nem ebből építkezett dolog most kb olyan, mint a klasszikus vicc a költővel meg a tanárnővel, vagyis bármit bele lehet magyarázni. És nem, nem tartom hülyeségnek. Én inkább azt nem értem és nehezen dolgozom fel, hogy talgaby miért szidja folyamatosan, amikor tudtommal, már jópár szám óta nem olvassa és le is törölte a gépéről, mert amúgy tudhatná, hogy az utolsó számban megint visszakapta az eszét a Hulk.
Sepi:
És te ezt nem tartod hülyeségnek? Mert szerintem ez nagyon rossz magyarázat. Persze érthető, de akkor is teljesen felesleges húzás volt. És szerintem nem ebből építkezett Loeb.
dr samson:
Vagy esetleg neked és talgabynak kéne elgondolkodnia kicsit a WWH utolsó eseményein, amikor a Hulk "szelleme" is elpusztult és mondja is Caieranak, hogy most már ő is örökre vele lesz. Szerintem ez egy nagyon szép magyarázata annak, hogy az a Hulk személyiség, aki a PH alatt kifejlődött végleg meghalt és gyakorlatilag a Hulk visszatért az alapokhoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése