HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (107/272) > >>

Asys:
Samson dokinak köszönöm a MK Hulk 9.-et!  
Nem volt ez rossz story,tényleg érdekes volt együtt látni Samsont és Betty-t!  

talgaby:
Ööö... pillanat, közben utánanéztem... de, ki fog kerülni... csak utólag. Úgy tűnik, azt sikerült elkavarnom valahol. A 17. szám lesz az első tényleges kihagyás, az nagyon gyenge. És egyáltalán nem humoros. Egy tragikus, drámai hangvételű történet a Lényről, és még úgy se bírtam rávenni magam a honosítására, hogy egy négyrészes széria első darabja, ami a tagokra koncentrál egyesével. (Mondjuk abból is a Láthatatlan Lány sztorija lesz egyedül igazán kimagaslóan jó.)Ilyenkor örülök, hogy a történetek nem függenek össze benne, lehet variálni.

keildavid:
A MK:F4 14. része azért nem lesz kirakva,mert nagyon gyenge a történet?

talgaby:

--- Idézet ---2.A Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 15.számát látom a gallérián.Az nem elérhető,mi történt azzal,és a 14.rész az kimaradt?
--- Idézet vége ---
A 14-es nem lesz kirakva, a 15. szám lesz a következő. Majd még a héten. Azért is nem elérhető még.

dr samson:

--- Idézet ---1.Hulk sztori utolsó oldalán van egyoldalas rövid történet,az a Mini Marvel egyik sztorija!Akkor azt jól látom?
--- Idézet vége ---
Igen, jól látod. Benne volt az eredeti scanbe, aztán gondoltam miért ne honosítsam azt is.  

--- Idézet ---A doki,a majom,a srác és a Hulk!Hehe egy nagyszerű,érdekes cím a főoldalon!
--- Idézet vége ---
Köszönöm!  Igazából a címen gondolkodtam épp, mikor eszembe jutott a Jó, a rossz és a csúf című örök klasszikus és innen jött a cím ötlete.  Az MA F4-es kérdésre pedig Sepi már helyettem is válaszolt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése