HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (103/272) > >>

keildavid:
Ez aztán a jó sztori!!!Förtelem úgy mesélte el a történetét,mintha tündérmese lenne!!Bár azt nem tudtam,hogy ő megölte Bruce Banner feleségét!dr samson,sepi további sok sikert a folytatáshoz!!!

dr samson:

--- Idézet ---A képregény olvasása közben nekem egyből a film alapkoncepciója jutott eszembe!
--- Idézet vége ---
Az nem is csoda, mivel régebben is hangoztattam, hogy a film félig ebből a sztoriból, félig pedig Bruce jones jövendő sztoriaiból let összegyúrva...

Asys:
Samson dokinak és Sepi-nek köszönöm a Hulk vol.3. 24.-et!    
A képregény olvasása közben nekem egyből a film alapkoncepciója jutott eszembe!
Durva lesz a következő rész!  
Érdekes,hogy a Förtelem(=Undor) nem tud visszaváltozni emberi alakjába...
Érthető,hogy Blonsky így tekint Banner-re és fűti a bosszúvágy!
Az ő sorsa még tragikusabb és még drámaibb,mint a Hulké!

dr samson:

--- Idézet ---Képes voltam a sztori olvasása közben sajnálni Blonsky-t, és osztozni magányában, ez pedig mindenképp az író érdeme.
--- Idézet vége ---
Ha már most sajnálod, akkor várd ki a következő szám végét! Az még nekem is majdnem könnyeket csalt a szemembe...  

--- Idézet ---Ross utolsó mondata: "Kapd el őket gyilkosom." - hú gyerekek még az én adrenalinszintem is megdobta.
--- Idézet vége ---
Nos, igen, a következő egy dupla szám lesz és csak annyit mondok: Hulk vs. Förtelem...  Utána meg jön majd a két kedvenc történetem, a 27. és 28. számok, de sajnos még azokat is John Romita JR rajzolta, bár ott egész szépek a rajzai. Ellenben az egész történetvolnal lezárását, a 30-32. számokat, a Csigalépcsőt már nem. És azzal a történettel sajnos Jenkins távozik a sorozattól...  

Ben Reilly:
Idejét sem tudom már mikor tetszett nekem utoljára egy olyan rajz, amelyet Romita jr. követett el az emberiség ellen, de olvasva ezt a remek történetet még a kockamániában szenvedő alkotó rajzait is szépnek találtam. Bár valószínűbb, hogy sokkal inkább koncentráltam olvasás közben Jenkins zseniális történetvezetésére, mint a rajzokra. Paul kiválóan vont párhuzamot Bruce és Emil sorsa között. Képes voltam a sztori olvasása közben sajnálni Blonsky-t, és osztozni magányában, ez pedig mindenképp az író érdeme.
Az az érzelmi vihar, mit vihar tornádó ami kitört Bruce-ból Betty miatt, fantasztikus volt, és Ross utolsó mondata: "Kapd el őket gyilkosom." - hú gyerekek még az én adrenalinszintem is megdobta.
Hatalmas hálám a honosításért Doki, és a most is mintaszerű beírásért és borítóért Sepi.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése