HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
keildavid:
Ne haragudj dr samson,de van egypár kérdésem!A Hulk Világa történet utáni folytatását azt nem tervezitek az idén?A Hulk v3.106.számtól a WWH történet a következő,ha jól mondom!De ha azt is jól látom,több szuperhős címen is megjelent ez a történet!A Marvel Mozaikban,a Cho Világa című történetben,megismerhettük,egy kölyköt,akit Amadeus Cho-nak hívják!Neki is lesz majd szerepe a WWh-ban?Hmmm...meglátjuk!A Hulk Világáról írok még néhány jó vélemény!Ezt a sztorit meg februárban elolvastam az egészet egyben!É s meg kell hogy ezek tényleg különlegesek!Rengeteg jó dolgot tett az idegen fajókért!Felszabadították a Vörös Király hódításából!Az vidzont érdekes volt,amikor Hulk mondta Mieknek hogy vetítse mindenki gomdolatait a Vörös Királynak,hogy mennyi fájdalmat okozott az egész bolygón!A vége meg nagyon szomorú volt,mert a robbanás során néhányan meghaltak!De néhányan még túlélték a veszélyt!Az a robbanás ami történt,remélem nem úgy történt,ahogy a Mini Marvelben láthattuk,hogy Miek művelte az egészet!
dr samson:
Na nézzük: a 21-23. részek nem lesznek honosítva, mert a történt is kritikám aluli és a rajzok is rondák. A 21. számon gondolkodtam, mert az a Csúcsbiztonság része, de végül elvetettem. Jelenleg a 34. számig tudom pontosan, hogy mi lesz honosítva, és ezek a következők:
25., 27-28, 30-32. és a 34. számok. Ezek biztosan lesznek, nagy valószínüséggel még idén. A többi a jövő zenéje.
Sepi:
A 21-23-as részek nem lesznek honosítva, ahogy majd a 25 és a 87-es részek között is lesznek kisebb-nagyobb kihagyások, mivel sajnos a sorozatban voltak gyengébb részek, amelyek nem igazán nyerték el a tetszésünket, így azokat inkább tugorjuk, hogy a jobb részeket mutassuk meg nektek.
keildavid:
Ne sértődj meg dr samson,de van néhány kérdésem!A Hulk v3-as sorozatból nem tervezed a 21-23.részét honosítani?A 24.szám meg van honosítva!A Hulk v3 a 25-34. és a 36-87. részt végig tervezed az összeset honosítani?Sok sikert kívánok neked a Hulk v3-hoz és a Marvel Kalandok Hulk maradék 7 részéhez is(10-16)!
keildavid:
dr samson most lejjebb látható,hogy átírtam,és most nincs spoilerezve!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése